View Single Post
ישן 06-04-06, 13:20   # 15
FreshServ.Net
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

ציטוט:
קבצי השרת נפרצו לפני שנים... ואל תגיד שWebzen פרסמה אותם כי אני זוכר שפורסמו קבצי 0.94c למספר "גופים" שיבדקו את יציבות הקבצים... קבצי 0.97 ומעלה לא נועדו לשחרור פומבי! אז מעניין איך קיבלת דוא"ל שמאשר שכן... 0.97 בדיוק כמו 0.98/99 (אולי את אלה אתה כן זוכר) היו נעולים בהתחלה והיתה נחוצה פריצה של הקבצים (מאוחר יותר פורסמו קבצים שפרוצים מראש) לכן השליטה היחידה על השרתים היתה ביטול הGameGuard! אם היה אפשרי Webzen היתה מנטרלת את השרתים וזהו... אבל עכשיו גם זה נפרץ... לכן אם אתה ממשיך בשאלות אתה מחפש תשובה אחרת... לא אם זה חוקי!... אתה שואל אם יתפסו אותך...
חוקי זה לא... אבל לא יתפסו אותך... כמובן שכל בנאדם נורמלי יודע שזה לא מוסרי...
שלום,
מצטער אך אתה טועה.
בהתחלה נכון, קבצי 97 היו שמורים ע"י webzen וכמובן כל מה ששמור אמור להפרץ אז לאחר מכן אנשים פרצו את הגרסה (מוכן להגיד שלא קשה במיוחד...).
לאחר שפרצו את הגרסה webzen בעצמה שחררה את הקבצים של 97 על מנת בין היתר שיהיו שרתים פרטיים וזאת כדי לפרסם את המשחק שלה ולגרום לו להיות מוכר (שרתים פרטיים הם אחד מהדברים הכי גדולים שגרמו לMU להיות מוכר בקרב הקהילות בעולם ובארץ בפרט).

קבצים מעל ל97 - לא זכור לי שאמרתי שהם חוקיים..מלבד 99B שאני זוכר שפעם הצצתי וחקרתי וגיליתי כמה דברים מעניינים עליו מצד webzen אבל ב99B מבחינת חוקיות יש סיכוי שאני טועה.

אם תרצה אשלח לך בה"פ קישור לפורום בין הגדולים בעולם שקשור בMU ותשאל שם על מנת להיות בטוח ב100% (אישית אני לא אכנס אליו לראות בגלל שהבטחתי לעצמי לא להכנס אליו לפחות שנה - סיפור שלי עם עצמי ועד כה עברו וחלפו להם 6 וחצי חודשים).

אם תרצה צור קשר ונמשיך את השיחה כבר בתוכנות המסרים...(יש כמה דברים שאפשרי להגיד אבל אני לא רוצה שכולם ידעו...).

המשך יום נעים וכמובן חג שמח .

אי-מייל: admin at freshserv.net.
  Reply With Quote