View Single Post
ישן 30-03-06, 13:57   # 20
Pro-Host.co.il
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Pro-Host.co.il

Pro-Host.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Extreme-Serv
ותן לי להבין ...

מה אנחנו יכולים לעשות בשבילך עכשיו ?
יעזור לך שתבוא לבכות בהוסטס על דומיין ? מישהו מפה יחזיר לך את הדומיין , בתלונה השנייה שלך ?

תבין שאת הבעיות שלך עלייך לפתור מול יאן מלייזרטק .. אף אחד כאן לא יעזור לך מלבד להגיד "אוי איזו חברה מעפנה\גרועה\לא אחראית" או שיגידו "אני בטוח שיאן יביא לך פיצוי" ושאר ירקות ...

אני לא מבין אותך , באמת ...
אז מה שאתה אומר שצריך לסגור את הפורום הזה בעצם, כל ביקורת רעה נכתבת למטרה שאנשים יזהרו, לא למטרה אחרת שיבכו ביחד איתו... זה כמו שתכתוב את ההודעה הזאתי בכל ביקורת רעה שתכתוב כי כל אחד צריך לסגור את הדברים מול מנהל החברה ולא מול הוסטס כי הוסטס לא יעזרו לו. אבל בעצם הוא לא בא שיעזרו לו הוא בא לתת חוות דעת על החברה וביקורת שלילית או חיובית ולזה הפורום הזה נועד. כנראה שחכת תמטרה שלו קצת.

בקשר לנושא...
מצטער לשמוע באמת, אני חשבתי שיאן רציני עוד מהתקופה של IBHEB היתה לו חברת גדולה, חבל מאוד.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי בן כהן
זה מלמד אותך ואת כל שאר האנשים פה לא לקנות אכסון מחבורת ילדים בלי 16 ...
גם אם זה שם מתחם וגם אז כל מה שקשור ל"חברה" של אותם הילדים.
תשלמו עוד 40 שקל לחברה רצינית שלא מנוהלת ע"י תינוקות ותבינו על מה אני מדבר, גם לי יש סיפור עכשיו עם חברה מסוימת שלא אציין את שמה אבל זה מה שקורה שכמה תינוקות קונים שרת וחושבים שפתאום הם חברה..כל אחד פה משוויץ שהוא עוסק מורשה..מה אתם חושבים שזה משהו מוזר? זה צריך להיות ברור מאליו..
עוד חכמולוג... אם היית מכיר את החברה הזאת היית יודע שהיא באמת חברה גדולה והמנהל שלה ממש לא בן 16!
ואם היית רואה שהוא כתב שהוא חידש ב70 שקל לא ב30 שקל, קצת הבנת הנקרא.

Last edited by Pro-Host.co.il; 30-03-06 at 14:01..