ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
יופי, העלת פה נקודה טובה כשאמרת שכל דבר חוסך קצת.
השאלה שנשאלת פה - האם להתאים את האתר STRICT לתקן כשזה בא על חשבון שעות עבודה נוספות מה שגורם לעלות הפרוייקט לגדול.
מי דיבר על סטריקט. גם XHTML 1 Traditional עושה את העבודה מעולה ! (הוא הכי מומלץ אגב...)
אני לא אומר שלא צריך לסגור תגיות כאפשר ואני לא אומר שלא צריך להוסיף קובץ CSS חיצוני כי כן צריך. מה שלא צריך לדעתי זה ללכת עיוור שבי אחרי התקן כי לפעמים הוא פשוט מקריץ דברים שמה לעשות - אי אפשר לתקן אותם.
link:
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
הוספת CSS חיצוני. אם צריך לעשות את זה, אתה צריך לדעת כיצד :P
אני לא אתייחס לזה אפילו, אין פה שום נימוק וזו אמירה שטחית ורדודה.
לפעמים צריך להיות נונ-קונופרמיסט ועם כולם הולכים עם התקן (מה שלא ממש נכון), אתה יכול ללכת נגד הזרם ונגד התקן.
אני רוצה שתראה לי אתר עם 50 דפים דינמיים שונים (!) , המכיל תמונות, טבלאות, גרפים (ב VML שנתמך רק ב IE) ועם זאת כתוב לפי התקן. ואם אתה מצליח להתאים אתר כזה לתקן בפחות מ 5 שעות עבודה מינימום, דבר איתי. יש לי כמה פרוייקטים בשבילך תמורת תשלום.
גם אתר עם 11K עמודים דינמים שונים יעבוד מעולה בתקן. טבלאות ותמונות זה לא בעיה. 2 דקות עבודה... VML שנתמך רק בIE הוא גם לא תיקני ויש לכך המון סיבות.
5 שעות עבודה הן מעל ומעבר למה שדרוש כדי להתאים אתר לתקן...
|
תתחיל ללמוד XHTML כראוי ואתה תראה שזה פשוט ונוח לעבודה בדיוק אם לא יותר מHTML.
לפי מה שאני שומע את מתכנת בעל רקורד טוב ועובד עבור גורמים גדולים, אך בכל זאת, אתה עובד בדיוק כמו כל שאר המתכנתים שהתחילו להתמסחר ולעבוד עבור גורמים גדולים וחסרי ידע.
כותבים קוד לא יעיל, מתעלמים מהתקן (רק מתאימים +- לדפדפנים) לא מודעים לחידושים הטכנולוגים ופשוט עושים הכי מהר כדי להגיע לתוצאה ולקבל את הכסף. עבדתי עם חברות תכנות גדולות והן מהן וכולן היו על אותה הנישה. זוהי הסיבה שאני מעדיף לעבוד לבד ולדעת שהלקוח שלי מקבל את מה שהוא הזמין והרבה יותר. גם בלי שהוא יודע מה זה אומר ולמה זה עוזר לו.