ציטוט:
נכתב במקור על ידי gurshc2
מה רע בילדים בני 13 השיחה הזאת מעצבנת כי כל הזמן יורדים על ילדים בני 13 אני מכיר מישהו בן 13 קיבלו אותו לאוניברסיטה לומד לטואר טכנאי מחשבים ואני לא צוחק!!
אני למשל בן 13 עבדתי 2 כתומך בחסרת איכסון והלך מאוד טוב עכשיו החלטתי שאני פותח חברת איכסון משלי היא ניפתחה לא מזמן ועדיין בשלבי בניה bigserv אני עם עוד 2 חברים שלי בני 13 שהם רציניים אני לא מבין מה יש לכם נגד ילדים קטנים ממכם!
כל הכבוד לכל אלו שיורדים על הילדים בני ה13 אתם יודעים אתם אולי בני 23-24 ועוד אני מתאר לעצמי שאם אתה מתעסקים במחשבים בטח היתעסקתם גם בגיל 13 אז בסדר זה גיל צעיר זה לא אומר שאין עתיד ושאי אפשר לשנות משהו!!!!
(זוכרים את "ניצן גינדי" מפרויקט מלונה תיראו איך ירדתם עליו עכשיו יש קשר עם איגוד "תנו לחיות לחיות" יש פליירים שניתלים ברחבי הארץ....דוגמא....)
טוב תודה
להיתראות
גור שחר (*!בן 13!*)
|
תבין אחי אנחנו לא יורדים על ילדים בני 13!
תבינו אני דבקה תמכתי ב ניצן גינדי
אבל יש דבר אחד שים לב רוב חברות האיכסון הם של ילדים בני 13-15 ואחרי כמה זמן הם נופלות ?
חודש חודשים שלוש ארבע זה המקסימום כי זה קשה ולילדים בגיל הזה אן זמן פנוי הרבה (גם לגילי 18 אבל לא חשוב) וקשה לנהל עסק וכך אנשים קונים במחירי זנות והם חושבים שבכול חברה הם יקבלו מחירי זנות וכך הם לא קונים
זה לא משהו נגדכם תאמינו לי לכו תשחקו כדורגל תעבירו את החיים שלכם בכיף כי זה הזמן זה מוקדם מידי!!