View Single Post
ישן 18-03-06, 01:32   # 74
INFINITY
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות AIM אל INFINITY שלח הודעה באמצעות MSN אל INFINITY

INFINITY לא מחובר  

אני חושב שהחלט מיציתם את הנושא, אין טעם להפוך את האשכול הזה ליותר גדול ממה שהוא, כל הצדדים כבר הביעו את דעתם ואין טעם לשבת ולהתווכח פה על דברים קטנים.
מההכרות שלי עם דניאל, הכרות לא קצרה קיבלתי את הרושם של בן אדם ממש רציני, לא אחד מאלה ש"מעגלים בפינות" כדי לחסוך כמה שקלים כשזה בא על גבי איכות ובקיצור בחור לעניין.
בקשר לזמינות שלו אף פעם לא נתקלתי בבעיות, אומנם איני לקוח אלא ספק, אבל באולי %99 מהפעמים שהתקשרתי הצלחתי לתפוס אותו, ובמקרה בודד אחד שלא הצלחתי, תפסתי את דניס השותף שלו.
בקשר לאירוע שעשיתם אותו כזה ענק - אני מאמין שמדובר פה ב"נמלה" שפשוט אנשים פה נפחו. אין מה לעשות, קורה שיש תקלות חומרה, ואני חושב שלכל ספק כאן זה קרה בעבר ועוד ישוב ויקרה בעתיד, השאלה היא איך מתנהגת הספקית בעת התקלה וממה שיצא לי לראות על דניאל, מעבר לשום ספק ביסיק נטוורק הייתה החברה שהייתי בוחר לאחסן את האתר\מסמכים שלי במידה והיה לי צורך בכך.
יצויין, שיותר מכך, דניאל עשה ככל שהוא יכול להגן על המסמכים של הלקוחות למרות שהוא לא חייב, ומיגן את השרת בבקר RAID שפועל על RAID 1 שידוע גם בשם Mirroring מה שאומר שבמידה ודיסק קשיח אחד נופל, נשרף, נמחק, נפגם או כל דבר אחר, הדיסק הקשיח השני ממשיך לפעול ללא תקלות ובטח שבלי אובדן מידע.
התקלה שקרתה לפי מה שאני הצלחתי להבין מאוד מצערת, ככל הנראה הבקר RAID עצמו השתבש איכשוהו וגרם ל corruptions (שגיאות) בדיסק אחד, ועצם זה שהדיסקים הם ב RAID 1 כל השגיאות גם נכתבו לדיסק השני, אבל למיטב הבנתי הם הצליחו לשחזר את המידע בהצלחה.
נכון להיום, בייסיק-נטוורק הזמינו מאיתנו שרת מאוד מאוד מאסיבי, עקב בעיות שנגרמו בגלל מכס מדינת ישראל השרת מתעכב נכון לרגע זה כבר כמעט שבועיים, ויכול מאוד להיות שזה מה שגרם לחלק מהתקלות, אם כן, אנחנו בקיו-הוסט מאוד מצטערים.
מנהלים, אני חושב שהגיע הזמן לנעול, הרוב פה כבר הפך לספאם שחוזר על עצמו