View Single Post
ישן 14-03-06, 22:05   # 138
shev.com
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

shev.com לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי os007
2 דברים, 1 הצעה, 1 שאלה:

1. אני מציע לכם לעשות פורום באיחסון אתרים, שיהיה "חברות איחסון-דרושים" ושם יבקשו ויצעו את עצמם תומכים טכנים, נציגי מכירות, שותפים, מעצבים, מתכנתים ועוד וגם החברות יבואו ויגידו "דרושים זה זה וזה לחברה הזאת" ושיהיה חובה שהחברה תהיה עסק רשום וכל הדברים האלה...
2. איך אני יכול להפוך למשתמש היכל התהילה? אני צריך לבקש ממכם? או שאתם פונים? כמה הודעות צריך? איזה וותק בפורום צריך? תנו פרטים בבקשה...
1. תודה עבור ההצעה של פורום חברות אחסון-דרושים. אנחנו נדון בבקשה ואם נחליט שהיא מתאימה אנחנו נעדכן את הפורום. אם לא.. אז ההצעה לא תעבור.

2. לגבי שידרוג להיכל התהילה, אנחנו (צוות ההנהלה) עורך דיון בינו לבין עצמו על מי שהוא חושב שהוא מתאים לעלות לדרגה של משתמש היכל התהילה. אנחנו עושים זאת על פי רשמים שאנחנו מקבלים מהמשתמש כגולש פעיל בפורום, זה בא ביחד עם התייעצות עם המנהלים והמפקחים ואז לאחר מספר דיונים, אנחנו משדרגים את מי שאנחנו חושבים שהוא ראוי לכך.
בקשות מהמשתמשים לא מתקבלות ואנחנו לא נותנים תשובות לשאלות של "מתי אני?". אנחנו בוחנים את כל המשתמשים הפעילים כל הזמן ולוקחים בחשבון את איכות התגובות/הודעות בפורום (מספר המונה של 800 הודעות של "אחלה אח שלי" לא מעניין אותנו), מספר האזהרות (רצוי אפס) והתנהגות כללית בפורום - עזרה למשתמשים אחרים.

סולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ מפעילת שב.קום - שירותי אחסון אתרים מאובטחים
טל: 03-6421228 http://shev.com