View Single Post
ישן 18-10-05, 14:07   # 47
sharatim.co.il
Guest / אורח

מיני פרופיל

sharatim.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Extreme-Serv
מאחר כרוני ?! פחח ! איחרתי חודש אחד ואתה יודע בדיוק אבל בדיוק למה !
כשהיה לי את הכסף בשבילך החודש ובאתי לשלם אתה כבר אמרת לי באיי סי קיו "אבל אתה לא מתכון לשלם , נכון" ?

היית מת מת מת להעיף אותי , אז הנה , עזרתי לך .
את הכסף הזה היה עדיף לשלם למישהו אחר , במיוחד עם התנהגות שכזו .

בכל אופן אני חושב שהבהרתי את עצמי והמטרה פה לא הייתה להוריד לו לקוחות מהאוויר אלא כדי שאנשים יבינו עם מי הם מתעסקים לפני שהם נכנסים לעסקים ושיהיו מוכנים לכל בעיה שהיא .

מנהלים לדעתי אתם יכולים לנעול \ לא לנעול כי אני סיימתי כאן כבר מזמן .

חג שמח

יפה שסיימת, אבל תתנצל...

טענת בפתיחת האשכול ש"סגרתי" לך את השרת (בידיוק כשעשית reboot)
ובסוף גילית ש:
1. אתה לא יודע לעשות ssh
2. לא סגרתי אותו, זה רק אתה שלא יודעת להוסיף אי פי גם במקרה של reboot.(ורשמת שעשית ריבוט ואז זה קרה) והכי חוצפה שנכסתי לשרת וסידרתי לך אותו כ 30 דקות אחרי.
(ורק עכשיו ראיתי את הביקורת כאן)
3. שאתה באמת מאחר כרוני וזו הסיבה האמיתית שאני לא רוצה אותך בחברתי. וזו הסיבה והסיבה בלבד לכך שאתה "עוזב".

אנשים יסיקו עלי דברים ?. כמו?
שאחרי 30 דקות שחסמו לך אי פי פתחתי לך חדש???
שאין לך מושג לנהל שרת?.
שאתה עושה ריבוט לשרת מידיי פעם.? (מאיזשהיא סיבה?!?[ברורה מאוד])
כשרצית אותי נהנת מהשירות כל יום ויום כולל כרגע..
אני הגעתי למסקנה שאני לא רוצה לקוח עם התקפות כעס בילתי מוסברות (בגבולות הקיצוניות שמצריכות בדיקה), ואחד שמאחר כרוני בתשלום. (ולא אכפת לי מה הסיבה, אין לך כסף אל תשכיר שרתים).

אם יש בך טיפת יושר עצמי תתנצל, כי כולם מבינים מהדברים מה באמת היה כאן,
אם אין - אין.

אדיר אני יודע שאתה עובד עם ליאור - רק בהצלחה, יש לליאור הסטוריה מרשימה עם האנשים שהוא עובד איתם. אבל ההתערבות כאן מיותרת, כשליאור בעצמו מודה בפרטים..

רק בהצלחה לבעל החברה הבא שיארח את ליאור.

וליאור באמת לא יקרה כלום אם תתנצל ואז נוכל לסגור את זה - אתה יודע שאתה טועה.(אולי חשבת ככה ב 20 דקות הראשונות אחרי שאתה בעצמך יצרת את הנזק, אבל הפנייה לכאן זה רק בגלל שאתה לא יכול לשלם - תודה).

איל - שרתים