ציטוט:
נכתב במקור על ידי Extreme-Serv
בוא אני אספר לך משהו ?
כשאייל בא אליי בטענות ב"מתקיפים" את הקופסא שלי , קיבלתי את זה .
ביקשתי ממנו לוגים של התקפות .
יודע מה הוא ענה לי ?
בפעם הראשונה הוא הבטיח לי לוגים והבטיח לשלוח אותם למייל .
בפעם השנייה הוא אמר שהוא לא יכול .
ולמה הוא לא יכול ? כי 012 דורשים "צו" בית משפט כדי להוציא את הלוגים , שזו שטות גמורה כי אפשר לקבל את הלוגים של האיי פיים שמתקיפים .
אייל התחמק מזה באופן מושלם , הוא נמנע מלתת לי את הלוגים למרות שהבטיח לי פעמיים שישלח ובפעם השנייה הוא באמת אמר לי "ליאור אני שולח לך את הלוגים".
איפה הלוגים היום ? אלוהים יודע .
ביקשתי ממנו מכתב ש 012 בדרך כלל שולחים במייל , הוכחה על התקפה , גם את זה לא קיבלתי .
אני לא יודע אם אייל משקר או לא משקר זה לא אמור גם לעניין אותי , אבל לא נראה לכם קצת מסריח שאת הלוגים לא קיבלתי או כל הוכחה לבקשה של 012 לנתק שרת אחרי שעתיים של התקפות ? לא נראה לכם קצת FISHY ?
תבין , לא ביקשתי שאייל יתחזק לי את הלינוקס , יש לי מתחזק טוב מאוד והוא טוב מדי בשביל שהשרת יפול סתם כך .
אני סה"כ ביקשתי מאייל שיציב שרתים ושידאג שלא יתנתקו כל רגע בשל תקלות רשת .
תתפלא , אבל כשהייתי על השרתים כל 5 דקות הוא מראה שגיאת רשת ב PUTTY .
ואך אני יודע שזה בשרת ולא אצלי ? כי בשרת של אבי מ LSRV זה לא קרה אפילו פעם אחת בשבעת החודשים האחרונים !
אז אל תגיד לי שאני לא יודע לתחזק ולא יודע לדאוג לשרת שלי בעצמי .
שוב , לא ביקשתי תמיכה, ביקשתי יציבות , שהשרת יהיה למעלה וזהו !
אפילו אייל יכול להעיד שבתקופה שהשרת היה בפעולה מלאה לא הרמתי אליו צילצול אפילו ל 5 דקות !
ככשהשרת התחיל ליפול ולאחר שהטכנאי בדק והיה בטוח במאת האחוזים שהבעיה לא אצלנו התקשרתי לאייל שוב ושוב , כל פעם שהשרת נפל .
אין בעיה , אתה חושב שזה שמועות ? סבבה , זכותך .
רק אל תבוא לנו לבכות פה כשיקרה לך משהו עם אייל .
זה שאתה משלם לו כל חודש 1200-1300-1400 או כמה שזה לא יהיה על השרת שלך זה יפה מאוד , אתה מכניס לאייל הרבה כסף וזה סבבה , אבל בסופו של דבר גם הכסף הזה יהיה קטן עליו וגם עלייך הוא ישתין .
ברגע שיהיה לו לקוח שירצה לשלם יותר אותך הוא יזרוק , לא משנה כמה הודעות תרשום פה לטובתו ותתלקק עליו .
ולגלעד - שוב , אני יודע טוב מאוד שיצאתי בסדר מכל הסיפור , אני יודע ש 2 טכנאים (לא אחד) בדקו את השרת ואמרו שהוא תקין לחלוטין ושאין שום סיבה שהוא יפול .
אתם רוצים להאמין תאמינו אתם לא רוצים אל תאמינו , עובדה שאני לא היחיד שאייל עושהל ו מה שהוא עשה .
ניחא הייתי היחיד היה אפשר להגיד שאני שקרן , אבל יש פה עוד מספיק אנשים שיגידו אותו הדבר כמוני , מה תגידו על זה? שג םהם משקרים ? כולנו שקרנים ?
אני עם אייל סיימתי , ב 3 לחודש יורד השרת השלישי שלי ואני לא ממשיך איתו ולא רוצה לזכור את החברה שלו , אני מאחל לו רק בהצלחה ובפעם הבאה כשיבוא לפה לקוח להתלונן אני אשמח להגיד את המשפט האהוב עליי .. "אמרתי לכם .." .
לעומת זאת , אני מקווה מאוד שלא יהיה כזה ושאולי לכם יתמזל המזל עם אייל ושהראש שלו יתפכח קצת .
בכל אופן זהמ ה שרציתי שתדעו .
חג שמח ,
ליאור .
|
אני אומר שעדיף לסיים את השטות הזאת שאנו דנים בה מהסיבה הפשוטה , שכלום לא יצא מזה.
אני מכיר את אייל ולא אשנה את דעתי עליו לא משנה מה תגיד.
אתה חושב שאני חייל שלו? לדעתי אתה טועה לחלוטין...
אני חושב שאני מקבל מאייל את מה שמגיע לי , ואני חושב שמגיע לו שמישהו יצדיק אותו פה.
כי בנתיים רק אנשים שלא היו לקוחות שלו אומרים : "גועל נפש" , ולדעתי המטרה שלך היא פשוט שלא
יקנו מאייל, אז אולי הצלחת לשכנע כמה אנשים , אבל לדעתי אלו שכבר היו איתו לא נראה לי יעזבו
מהסיבה שאתה ציינת, המשך לילה נעים.