רעיון מעולה
אנטי-וירוס:
ניסיתי הרבה הרבה אנטיווירוסים, ולקיצור, להתרחק מנורטון חח!!@!@!, ממליץ על מקאפי למרות שעכשיו אני עם קספרסקי.
מסרים מיידים:
מסנג'ר, הכי נוח, הכי פשוט.
משחקים:
NFSMW, מדי פעם כשמשעמם זה המשחק.
דפדפנים:
OPERA, אין מה לדבר בכלל! ניסיתי כל דפדפן אשר מוצע, ואופרה לוקח את כולם בעיניים עצומות.
תוכנה לעריכת תמונות:
פוטושופ, אבל אם רוצים משהו יותר קל, אין על הצייר.
תוכנה למחיקת רוגלות:
spysweeper של webroot.
תוכנה למוזיקה:winamp.
FTP: flashfxp\ smartFTP
תוכנת כיווץ - WINRAR+7ZIP
תוכנות נוספות:
צריבה: NERo
צילום מסך (הקלטה) : Camtasia Studio
מחיקת היסטוריה, קבצים אחרונים ושאר שטויות כאלו: Anti Tracks
נגן ווידיאו: Bspalyer - פשוט מעולה! + VLC - נגן מעולה! אבל לא כברירת מחדל, קורא קבצים גם אם אין לכם קודקים (לא יודע איך זה מצליח), וגם אם הקובץ לא ירד סופית.
עורך טקסט: לעברית אני ממליץ להישאר עם NOTEPAD אבל לאנגלית ולעבודה עם קבצים ענקיים תלכו על TEXTPAD, פשוט מדהים איך שהוא מצליח להסתדר איפו שאחרים היו נתקעים מזמן.
הגבלת מהירות הורדה\העלה: DU Super Controler, מאוד נוח ויעיל. בטח רובכם הורדתם קובץ מוזיקה שחבר שלכם יצר והזכויות שמורות אליו (

), והתוכנה הורגת לכם את ההעלאה, אז בעזרת התוכנה הזאת תוכלו
להגביל את מהירות ההורדה או ההעלאה, ממשק מאוד מאוד פשוט נוח, מומלץ.
פנאי: MetaCafe, מי שלא מוריד מפסיד! אחת התוכנות הטובות ביותר. מורידה ברקע סרטונים\תמונות\טקסט של דברים מצחיקים\מדהימים\מדליקים ועוד. מאוד מומלץ.
עקיפת בעיות XP טיפש:
תוכנה שאני דיי בטוח שאף אחד פה לא מכיר, ואני גם חושש שחיפוש בגוגל לא יעזור אז קישור:
http://ccollomb.free.fr/unlocker/
אם אני לא טועה התוכנה חינמית, כך שלא תהיה בעיה.
אבל מה היא עושה??? מכירים את הקבצים שלא רוצים להמחק? וקופצים ארורים?? אז התוכנה תפתור את הבעיה! ואם 'הנעילה' חזקה מדי, תוכלו לבחור שבהפעלה מחדש הקובץ\תיקייה\מה שבא לכם, ימחק.
מומלץ.
עיצוב החלונות: WindowBlinds
אם אני לא טועה, רק לXP.
העיצובים בתוכנה לא משו, אבל ברשת כל מיני מעצבים מפיצים עיצובים מדהימים, למשל לי יש עכשיו עיצוב מהמם שם וינדוס VISTA.
עריכה:
איך שכחתי,
Daemon tools, התוכנה הטובה ביותר לפתיחת קבצי תמונה.