View Single Post
ישן 05-02-06, 00:06   # 48
הקוברה
חבר בקהילה
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Jan 2006
הודעות: 127

הקוברה לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ohed
יש כאלה שאומרים שישראל הייתה אחראית על הפלת הביניינים, המוסד והCIA :|

אני קצת מאמין בזה, אבל צריך לשמוע רבנים שאומרים את זה

---------
לבחור שאמר בקשר למוות קליני, אני יראה לך כתבה אמתית שהאתר שלי יפצח (זה בנושא הזה)
זה ממש מעניין...

(הוא ראה חור ענק בלי קצה ובלי כלום, אור חזק, קם והלך אליו, פתאום ראה 6 רבנים מאד גדולים 2 מהם אלה היו, היצר הרע והיצר הטוב, עכשיו הוא ניגש אליהם והם מתחילים להגיד לו מה הוא עשה, היצר הרע אומ את הדברים הרעים, והיצר הטוב אומר את הדברים הטובים.....)
אני חקרתי את העניין בקשר למוות הקליני והכל וראיתי גם על כך סרטים 3 מהאנשים סיפרו היו אמורים ללכת לגן עדן ומישהי אחת הלכה לגיהנום ואשכרה אמרה כל מה שהיא ראתה שמה וזה כזה מפחיד זה לסבול בלי סוף
אמרו כולם שהם עלו לשמיים והגיעו לתוך מנהרה שבסופה היה אור חזק חזק אבל לא מסנוור הם הגיעו לשמה ופתאום ראו את סרט החיים שלהם מאז שהם נולדו עד כאשר הם מתו ואז האור שאל אותם אם הם מודים בכל העבירות שהם עשו זה שלהם ורק כדי לענות על השאלות ניתנה להם הזכות לדבר בלי השאלות הם לא יכלו להוציא הגה מהפה.. וככה זה ממשיך עד שגילו שהם בעצם מתו בטעות והם לא אמורים היו למות ואלוהים החזיר אותם להחיים וזה מה שניקרא מוות קליני!
אני מאחל לכל אחד לעבור את זה רק כדי לחזור בתשובה אחר כך כי כל האנשים שעברו את זה אשכרה חזרו בתשובה
  Reply With Quote