View Single Post
ישן 03-02-06, 17:45   # 7
אברי
חבר פורום
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 169

אברי לא מחובר  

החלב מפוסטר במפעל, אבל מרגע שהקונה פותח את השקית או הקרטון בבית, הוא שוב מזדהם ע"י חיידקים, שהולכים ומתרבים. כשהיצרן מדפיס את תאריך התפוגה על האריזה, הוא לוקח מקדם בטחון מסויים, כי אי אפשר לצפות את הרגע המדוייק שבו כמות החיידקים בחלב תגיע לטווח המסוכן.


אברי
__________________
"אם תמשיך לעשות רק מה שעשית עד היום, לא תגיע יותר רחוק מאיפה שאתה עכשיו."
  Reply With Quote