ציטוט:
נכתב במקור על ידי noshiki
אתם מדברים כאילו אתם צריכים לפרנס משפחה... תראו לי מישהו שפוי שישלם יותר מ 1500 , ואני לא מדבר על איזה ילד שיש לו את הכרטיס של אבא אלא על אנשים עובדים שכן מפרנסים משפחה ומשלמים משכנתא.
בקיצור, מתכנתים צעירים (כלומר ילדים כמוכם) שיודעים לתכנת אבל אף אחד לא עשה אתר בסדר גודל גדול..כזה שיגרום לי להתעלף מרוב התרשמות - צריכים לקחת מחיר סביר. תגדלו..תתפתחו ואז תדרשו ותקבלו יותר. אני מדבר כאחד שחיפש בסך הכל הצעה לפורטל וקיבל הצעות של2000$ מילדים בני 14.
|
אפשר לדעת מה הבעיה עם ילדים? זה שאנחנו יותר קטנים ממך לא אומר שאנחנו פחות טובים או יודעים פחות. אני לא מתכוון להוריד במחיר בגלל שאני ילד, ודווקא כן יש לי עבודות להראות. זה לא אמור לעניין אותך מה המתכנת עושה עם הכסף הזה, אם הוא מפרנס משפחה של 12 ילדים או הולך לקנות בזה מלאי של סיגריות. אתה רוצה אתר, אז אתה צריך לקחת בחשבון את המחיר שלו.
וזה מאוד מאוד מעצבן שאתה מזלזל בכזו קלילות ראש בלי לחשוב פעמיים ואומר שלא עשינו אתרים בסדר גודל גדול. סתם שתדע, אתר שגורם לך להתעלף מרוב התרשמות הוא לא התכנות אלא העיצוב והמראה שלו. הגולש הממוצע לא מתחיל לחשוב כיצד תוכנת האתר והוא גם לא יכול לראות את הקוד של צד השרת אלא מסתכל על העיצוב ולפי זה מחליט פחות או יותר איך האתר. כך, שהמראה והרעיון של האתר הם אלו שמשפיעים על הדעה של הגולש ולא התכנות.