ציטוט:
נכתב במקור על ידי BestBoard
למי התכוות בקשר ל32BIT? כי אם לזה שהכנת לו את המפרט שמת 64BIT ואם זה אליי לא בידיוק הבנתי מה אתה רוצה...
|
שמתי מעבד שתומך ב64BIT זה לא אומר שהוא חייב לעבוד בתצורה הזאת ורוב הסיכויים שהוא גם לא יעבוד בתצורה הזאת.
פשוט לא שווה לקחת מעבד של התושבת הישנה, כי זה רק 1MB זכרון מטמון וההבדל ביניהם במחירים הוא משהו כמו 40 שקלים... עדיף להוסיף עוד 40 שקלים ולקבל הכפלה של זכרון מטמון.
כי רוב המשחקים לא תומכים בכלל בעבודה בזה...
יש בזה המון באגים גם (וינדוס תומך 64BIT חדש יצא כלומר יהיה המון באגים)...
והתכוונתי אליך!
הבן אדם הוא משתמש ביתי ממוצע תסביר לי בדיוק למה הוא צריך גיגה זכרון??
אני שעובד כרגע מול P4 1500Mhz ו256MB ואני מריץ כרגע פוטושופ, איסיקיו מסנג'ר Spysweeper וקספרסקי, ורואה גם סרט DVD על המחשב ורק מסתכל בIE וכל זה בוינדוס ועובד לי מהר, ואני הגעתי רק ל469 מגה זכרון בשימוש...
והכרטיס מסך NVIDIA RIVA TNT2, אני יודע ענתיקה...
ואין לי תקיעות בגרוש...
במידה והוא ישתמש בתצורת ה64BIT אז מומלץ לו לקחת גיגה זכרון ומעלה...
אבל בגלל שאני חושב שרק עוד משהו כמו 6 חודשים יצא וינדוס שתומך ב64BIT ומשחקים שיתמכו בתצורה זו בצורה טובה יותר, נכון לעכשיו הוא לא צריך, ומעבד ששמת לו הוא יחסית עלוב לעומת מה שהוא יכול לקחת בתוספת קטנה של כסף ופשוט חבל סתם לזרוק כסף לאסלה.
זכרון תמיד אפשר להוסיף, אפשר אפילו לקחת במקום ה2 סטיקים שאני שמתי לו לשים סטיק אחד של 512MB בערך יצא אותו המחיר ואז אם הוא ירצה לשדרג הוא תמיד יוכל, מעבד תמיד יעלה לו יותר לשדרג...
512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5
זה עולה 300 שקלים, ושזה גם יוצא לו טיפה יותר זול ושווה יותר למרות שביצועיים ירדו במשהו כמו 10 אחוז אבל יהיה לו אפשרות לשדרג בצורה טובה אם הוא ירצה.
והכונן קשיח שלי הרבה אבל הרבה יותר חלש וישן מזה שאני שמתי כאן... במידה והוא יצטרך זכרון וירטואלי.
יבגני