שלום לך יגאל [xoxSoft] ,
אתה דיברת על כך שאתה מוריד ללקוח שלך כספים וגם חברות גדולות מורידות כספים כגון:
"HOT, YES, NETVISION, Smile, 012.net"
מה שכן חברות אלו מורידות מחירים אך ורק בהתחייבות לשנה\שנתיים, וגם הם מורידות את המחרי שהמחיר החודשי הוא 200 ש"ח פחות או יותר, כך שאם תוריד 40 ש"ח זה 160 , עדיין יהיה פה רווח.
מה שכאן אותו פותח האשכול דיבר על איחסון ב 50 ש"ח ולהוריד לאותו לקוח 40 ש"ח זה יוצא שיש לך 10 ש"ח לחודש, תאמין לי אם היו שואלים אותי 10 ש"ח או כלום, הייתי אומר כלום, מפני שהסכומים הקטנים שרוב "חברות" פורום הוסטס מוכרים שהוא נע בין 15-30 ש"ח לחבילה קטנה להוריד את המחיר מכזה מחיר זה כבר בדיחה. הרבה פעמים חברות האינטרנט מורידות את המחיר למחיר מצחיק אבל אם תלך ותבקש עוד הנחה הם גם יצחקו וגם יגידו לך להתראות, מה שפה מתכוונים , זה לתת מחיר מצחיק ולהוריד ממנו עוד כסף , גם ככה הרווח הוא מינימלי , אז ליכנס להפסד?
וגם החברות הגדולות זה לא ממש משנה להם, כי ברגע שהם מורידים את המחיר למחיר מצחיק הם מקבלים ישר לפחות 1000 לקוחות לאותו מבצע אם לא פי כמה וכמה, ככה שאם הם עשו רווח של פחות 10-15 ש"ח אבל כמות הלקוחות היא מאוד גדולה אז יש רווח יותר גדול!.
מה שאני באתי לומר שלהוריד ממחיר של 15-40 ש"ח עוד כסף זה ממש בדיחה כי אני לא מכיר פה חברה אם הם יורידו מחיר אז יהיה להם אלפי לקוחות ....
-מורן גולדמן
|