ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eswds
עלק מה הקשר בין עיצוב לבין חברה טובה, לקוח רציני מסתכל באתר שלך ומסתכל באתר של Livednsלמי אתה חושב שהוא ילך? אליך? אם כן אתה טועה הוא ילך ל-livedns יראה משהו רציני בכלל התוכן בין שתיי האתרים הוא שונה ולקוחות מסתכלים גם על תוכן האתר שאצלך אפילו אין "אודות" ואתה לא מספק גם מה שהם מספקים, אז תעשה טובה. דרך אגב עיצוב משכנע בן אדם שתדע לך.
"בינתיים אותו ילד בן 15 מצליח יותר ממך" מבחינת מה? הרי אין לי חברת איחסון ולא רוצה גם וכסף הוא לא מכניס יותר ממני שתהיה בעניינים מה שהוא עושה בחודש אני עושה ביום מה שהוא עושה בשנה אני יכול לעשות בחודשיים, וזה כולל אותך.
אתה מפורסם במנוע חיפוש של תפוז? איפה בעמודים האחרונים? אתה חושב שאם לקוח יחפש איחסון הוא ילך לעמודים האחרונים של המפרסמי חינם או שהוא יתחיל מאלה בעמודים הראשונים ששילמו קצת הרבה כסף? אז שתהיה בעניינים אף אחד לא ילך לעמודים האחרונים.
לגבי אסף סייטים ברור שהוא לא יכנס לפה הוא כל היום עסוק לא כמוך יכול להגיב בפורומים כי אין לחץ אין כלום אתה מדבר שטויות ואתה עוד אומר שאני מדבר שטויות.
ועוד פעם לא זילזלתי בהודעה הקודמת זה שניפגעת זה לא אשמתי, ואם זה יעשה לך טוב גם אני בתור מעצב אין לי סיכוי לצאת החוצה קאפיש?.
|
אלירן לך תשתה מיץ פטל דיי אתה מדבר שטויות ..לך לך תכין לי עיצוב