ציטוט:
נכתב במקור על ידי -=boss=-
רגע, למה לא בשטח ישראלי?! יש לך הוכחות? כי לי יש.
תפתח את התנ"ך..תראה את המלחמות של דוד, שאול, שלמה, ואת החלוקה של הארץ לנחלות.
איפה הן היו בדיוק?!
כי אם תפתח באמת אתה תראה ששום ערבי לא אמור להיות במדינה הזאת, אבל מה לעשות שהגיעו לפנ לפניי 150 שנה ערבים, והתחילו להשטלת, יש מסביננו יותר 22 מדינות ערב, למה דווקא אצלנו???
ואמרתי כבר שאני מעריך את המעשים של שרון כשהיה לוחם..ואני יודע בדיוק מהו עשה בשביל המדינה.
אבל אמרתי לך ברגע שהוא נכנס לממשלה, התחיל כל הסיפור,
אם אתה מכיר אותו כ"כ טוב, אתה יודע שהוא היה ימיני קיצוני, יש לך תשובה לדעות ההפוכות??
{ואם אני לא טועה הוא הקים גם יישוב אחד בגוש קטיף, סתם ככה גרתי שם אם לא הבנת מכל הסיפור הזה}
|
אנחנו לא חיים בתקופת התנ"ך והגיע הזמן שכל הדתיים יבינו את זה,וזה לא אומר שאני לא רוצה,זה אומר שאי אפשר להגיע לגבולות האלה,ותאמין לי אף אחד בעולם לא שם *** על התנ"ך שלנו.מה לעשות..ככה זה אנחנו במאה ה21 אנשים,תתחילו להפנים את זה.
וברגע שהוא נכנס לתפקיד ציבורי כראש ממשלה הוא עשה את חובתו ועשה לפי מה שהאזרחים רוצים (הרוב)...וזה לא שהוא הפך את "אמונותיו" אני מאמין שגם עכשיו שהוא שוכב בבית החולים הוא רוצה את כל א"י כמו כל יהודי,אבל אתה ילד קטן מדי כדי להבין שזה לא אפשרי.
עריכה:
זה שבמפלגה שלו לא היה רוב זה משהו אחד וכל המדינה זה משהו אחר...ברגע שתקלוט את זה יהיה לך יותר קל
לי נמאס להתווכח איתך.
יום טוב או יותר נכון,יום עצוב מאוד לכל אזרחי מדינת ישראל שכנראה מאבדת את אחד המנהיגים הכי גדולים שהיו לה אי פעם נתפלל לשלומו.