א ) סבבה לא הבנתי מה רצית בקשר אלי ואתה לא רצית למכור תדומיין ? למה פתחת בפורום דומיינים אשכול מכירה ? נגיד !
ב ) שוב לא הבנתי את האוי לא , תבין לא באתי להגיד יענו עזבו סתם חרא אנחנו נעבור להעלות באתרים אחרים אמרתי שיענו אתה כביכול סגור ואתה מפסיד וכולם הולכים להעלות במקום אחר משום מה לא נראה לי שיש מישהו שסופר שניות לזמן שתעלה בחזרה תשירות יש מספיק אתרים ושמאחר ואתה מבקש עכשיו תרומות אז זה זה לא אחסון חינם ! אז עוברים שירות ! מפה אני עובר לנושא שלא חסר לך כסף אבל אתה מבקש תרומות אמממממ אוקי ! מישהו פה סוטר את עצמו ? אוקהההה אח שלו בקיצור אין לי בעיה איתך או איתו אני פשוט אומר את דעתי תהנה ובהצלחה
וכמו שאמרתי בקשר לעניין עם השרת אתה נחשבת כנצלן מיצידי למה ? כי כמו שאמרת ראית שזה מתאפס אבל יש לי שאלה עלה בדעתך לשאול את מנהלי השרת התומכים מישהו ? לא נכון ? לא נורא !
אבל מצד שני גם אמרתי שמנהלי השרת הוא בעיקר ה "טיפש" (לא מקלל זה סטיגמה !) למה ? כי באמת הוא היה אמור לראות שעברתה את המגבלה אבל תחשוב על זה כמו שאמרת יש מצב שהוא לא שם לב כי הפאנל איפס את עצמו ויש לי שאלה אולי במקרה אתה העלת לפאנל סקין שאתה הכנת?
אני מבקש רק כן ולא את השאר תשאיר לי אחי
בקיצור אני מציע ששתיכם תפתרו את זה לבד כי באמת אחים שלי שתיכם יצאתם לא בסדר
אני לא מדבר על לא בסדר יענו מניאקים יענו לשתיכים יש שגיאה איפה שהו !
קיצור בהצלחה ! :qqb007:
נ.ב
לא התכוונתי להעליב אף אחד וגם לא תמערכת של ארז אמרתי את זה כי הוא עשה למערכת שלו שם מסריח למה ? כל פעם הוא מתלהב ממנה וכל זה עזבו בכל מקרה ארז לא משהו אישי

אה וכן שים לה בושם הוגו או אנג'ל ! ושמפו כיף ! אחחח לוסיאנה שלי