View Single Post
ישן 30-12-05, 22:27   # 4
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

Rar.Co.iL ידעתי שמשהו כזה יבוא ממך, יותר חכם מזה קשה לך להביא.
אתה תמשיך לחגוג את החגים היהודים כמו יהודי טוב אבל מעניין למה ביום שישי אתה מחובר. ותאמין במשהו חסר ביסוס - אבל זה לא העניין.

כעת למר sport מר גאון, צדיק הדור, קדוש או מה לא.
אם אתה כזה טוב , וכזה צדיק למה לעזאזל בחתימה שלך יש בחרות ערומות?! אני מבין שזה כן מותר אבל לחוגג שנה אזרחית אסור, אני בטוח שלא אתה ולא מר ראר צדיק וגאון חסידי , לא יודעים כלום , ואם אני אבוא אליך בלילה ואשל תאריכים עברים כלום לא תדע, עזוב לילה בדעה צלולה של יום בהיר נורמלי, אתה תסתכל עלי כאילו נפלתי על ירח - שנה עברית מלאה אתה אפילו לא יודע אבל עזוב, אסור לחוגג שנה אזרחית, צריך ללכת לכנסת ביום שבת ובחתימה שלך לשים תמונות של בחורות ערומות. ואז למדינה יהיה בסדר, כל הזמן יהודים מסכנים מתעללים בהם - ותשאל למה?! בגלל אנשים כמוך בלי דעה צלולה, למה לעזאזל כשאני נוסע באוטו ביום שבת צריכים לזרוק עלי אבנים?! איפה זה רשום בדיוק? באיזה מקום? באיזה בספר הקודש? לדעתי לא רשום שם דבר כזה או דומה לו - וזה יהודים ששומרים על "שבת" מה שנקרא צדיקים.איזו מין מנוחה זו להיות תקוע בין ארבע קירות 12 שעות ברצף? ולפחד לצאת החוצה שלא יהרגו אותך בטעות. תעשה לי טובה, המדינה מתחילה לקבל תפנית חילונית לשם שינוי, אף מדינה נורמלית בעלום לא קושרת פוליטיקה ודת, ניהול מדינה לא יכול להישעת על ידי ספר שנכתב לפני 343232432 שנים.
אם כולכם כאלו צדיקים למה אתם יושבים בכלל מול המחשב?!

אף אחד מכם לא יכול באמת להוכיח כלום על סילבסטר שדרך אגב אף אחד לא חוגג את זה פה אנשים חוגגים שנה אזרחית חדשה, יענו מספרים 1,2,3,4,5 לחכמים כמוכים שלומדים תלמוד כל היום אבל מסתכלים על בחורות ערמות זה קצת קשה להבין. "שומרים" שבת אבל גולשים במחשב.
טוב יאללה חבר'ה די לחרטט אף ספר בהיסטוריה עוד לא הוכיח כלום - תביא לי הוכחות מוצקת על הסילבטר מה שמו הזה - שהאמת לא אכפת לי ! אני לא חוגג את הולדת ישו אלא שנה אזרחית חדשה מספרים שבהם אתה ואני משתמשים.

Last edited by alex; 30-12-05 at 22:38..