ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima
אני רק רוצה להודות לך על זה שאתה כל כך טוב לב ומאחל לאנשים פה כאלה דברים טובים (כתוצאה מאינטרסים פוליטיים), פשוט אין לי מילים לתאר... את הזוועה שאני מרגיש כשאני שומע את המילים האלו! אתה יותר גרוע מערבי! אתה יודע את זה?! מי שמאחל ליהודי להמצא בתוך ארון (או אפילו מזכיר את זה) מקומו בחמאס!
אז פינו את קרובי המשפחה שלך, ולומר לך משהו? מגיע להם! הם גרו בשטח לא חוקי במדינת ישראל, הם אפילו לא שילמו ארנונה.
אגב, אני יכול לומר לך שאני גר באשדוד ובמקרה אני ואבא שלי נסענו לכוון של ניצן, יש שם קרוילות ממש לא רעות, אני לא מבין מה אתם כל כך בוכים.
וכן, אני יודע את שיטות הלחץ שלכם, אתם אוהבים ללחוץ על אנשים בדעות שלכם בעזרת מוות ארונות קבורה, ערבים שרצחו, ראיתי מספיק סרטים וסרטונים לפני ההתנתקות.
ועוד משהו, אני מן ההתחלה הייתי בדעה של בעד ההתנתקות וגם עכשיו אני בעד, חוץ מזה שהם קיבלו בתים לא רעים בכלל, והם הולכים לקבל עכשיו פיצויים למרות שלדעתי בכלל לא מגיע לאוכלי חינם האלה.
|
בוא נתחיל בזה שלא איחלתי ואני לא מאחל לך להיות בתוך ארוך קבורה !!!!!!!! אל תגיד דברים שלא אמרתי !
אמרתי שאם תלך לעזה ירצחו אותך שם !!!
ובוא אני יגיד לך מש'ו ..אין לי דוד אחד או קרוב משפחה שהיו בהנתקות אז אל תבלבל את השכל בבקשה!
ותתאר לך שהיו אומרים לך יום אחד אתה לא גר כאן יותר ומעבירים אותך למקום אחר ..
ושערבים יגורו בבית שלך ואתה תראה בטלויזיה בתי כנסת נשרפים באיזור שגרת בו !
אתה כמו כל הצפונים האלה לא אכפת לכם כלום אני לא אגיד יותר מה אני חושב כי אני על סף התפרצות!
נראה איך תגיבו כשיפנו אתכם מהבית,מהאיזור ומהחברים ! קל להגיד שיפנו אותם ..קשה להתפנות!