View Single Post
ישן 25-12-05, 20:34   # 16
MoshikB
הוסטסניון

MoshikB's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל MoshikB Send a message via Skype™ to MoshikB

MoshikB לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
שאלה מעט מטומטמת ברור IE הוא הדפדפן הכי טוב. האשכול האלה כבר מאוס.

כלים להגנה על פרטיותך

כלי הגנה באינטרנט
תכונה זו מספקת את הכלים הדרושים לך לשם הגנה על פרטיותך ומאפשרת לך לבצע בקרה על המידע האישי שאתרי אינטרנט אוספים אודותיך. כלים אלה תומכים ב- Platform for Privacy Preferences‏ (P3P), תקן המפותח על-ידי ה- World Wide Web Consortium‏ (W3C).

מהימנות שתוכל להסתמך עליה

איסוף פגמים
שירות זה מאפשר למשתמשים לחלץ מידע אודות בעיה ב- Internet Explorer ולטעון את הנתונים אל Microsoft לשם ניתוח. מידע זה עשוי לסייע בזיהוי בעיות אפשריות בהן אמורה Microsoft לטפל בגירסאות עתידיות של ערכות Service Pack של Internet Explorer.

הגמישות לחוות את האינטרנט בדרך הרצויה לך

סרגל הכלים תמונה
מאפשר לך לשמור, לשלוח בדואר אלקטרוני ולהדפיס תמונות מתוך דפי אינטרנט במהירות ובקלות וכן לצפות בכל התמונות ששמרת בתיקיה 'התמונות שלי'. בעת הצבעה על תמונות בדפי אינטרנט, מופיע סרגל הכלים 'התמונות שלי' ומספק גישה מיידית לפונקציות של 'התמונות שלי'.

סרגל המדיה
מספק ממשק משתמש המיועד לאיתור והפעלה של מדיה בתוך חלון הדפדפן. באפשרותך להשמיע מוסיקה, להציג וידאו או להפעיל קבצי מדיה משולבים מבלי לפתוח חלון נפרד. ניתן גם לשלוט בעוצמת השמע, לבחור אילו קבצי מדיה או רצועות יופעלו ולקבל גישה לסוגי מדיה שונים במחשב או באתר האינטרנט WindowsMedia.com של Microsoft.

שינוי אוטומטי של גודל תמונות
אם תמונות גדולות מדי להצגה בחלון הדפדפן, התכונה החדשה של שינוי גודל אוטומטי של תמונות משנה את הגודל של התמונות כך שיתאימו למימדים של חלון הדפדפן.

ועוד ועוד ועוד....
ה-כ-ל ח-ר-ט-ה א-ח-ד ג-ד-ו-ל-ל-ל-ל-!-!-!
אמנם זה לא שקר או משהו לא נכון, אבל אין על מוזילה, חוץ ממעט בעיות עם פלאש וכל מיני, שאני מאמין שבגרסאות הבאות כבר ישתכללו ויסדרו את הבעיות.
רק אנשים עוד לא מבינים שהם צריכים להתחיל לתכנת את האתר שלהם שיתאים גם לגרסאות אחרות.
מושיק ברק.:qqb014: