View Single Post
ישן 19-12-05, 23:00   # 23
Tal Aviel
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Tal Aviel לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eur2
היה לי סיפורים דומים בזמן שניהלתי את הHOSTART ותאמין לי שלא כדי להתרגש מהם, תאמין לי שכמה אנשים ניסו קשה מאוד להוציא אותי מדעתי חוץ מכמה שיש לכם בעיות קבועות ואני לא יכול להוציא עליהם את כל מה שאני חושב עליהם או לשים אותם באיגנור.

אבל אצלך מקרה שונה, שים עליו פס, מה אתה פוחד בזה שהוא מאיים ל"להפליל" אותך חח, במה בדיוק?? אם אתה עובד ומוכר מערכות ללא רשיון עסק, אני לא יודע אם אתה רשום או לא אז אני סתם רשום דוגמאות... שולחים לך הודעה בדואר שאם לא תרשם יעשו לך בעיות... ואז אתה הולך ונרשם ונגמר הסיפור.

או אם הוא יגיד שאתה מנסה למכור לו מערכות חינמיות, חח אתה יודע כמה קשה להוכיח דבר במיוחד בהודעה באיסיקיו, מה הוא "יזייף" את הלוגים חח נו באמת... תאמין לי שזה ממש לא מספיק בשביל דבר כזה, כי אפשר היום לזייף את זה בלי בעיה... ואף אחד לא התייחס לשטויות של ילדים קטנים.
אם איזה אידיוט מנסה לפרסם שטויות על SPD אתה חושב שהם שמים עליו משהו?? או על מיקרוסופט כנ"ל?? נו באמת...

במקומך אני הייתי לומד לתת איגנור מהר מאוד... הדרך הכי פשוטה.

יבגני
כן צודק.
אני מתחיל להבין את השטויות שהוא כתב ואני האמנתי.

הוא נסה להפליל אותי בסחיטה, שאני חייבתי אותו לשלם לי אלף ש"ח על מערכת העלאת קבצים.
כמו כן, בחיים לא דיברתי איתו על מערכת כזו, לא חינמית ולא לא חינמית.
הוא כתב לי גם באיסיקיו שהוא המציא ברגע זה את זה, וזה נוסף להודעה הראשית שלי.

במה שציינת בקשר לסיפוק חשבוניות, נכון לעכשיו לא גביתי שום כסף שהגיע אלי ישירות ולא עברתי על החוק פעם אחת אז אני ממש לא דואג. כל מה שאני עושה חוקי לגמרי בלי קומבינות.

טל.
אימייל: tal.aviel@gmail.com