View Single Post
ישן 13-12-05, 13:46   # 38
SagroN
חבר וותיק

מיני פרופיל

SagroN לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Solutions
ליאור האמת שאני גם מעריך אותך וכ'
אבל שעבדתי איתך לא אהבתי גם את הצורת עבודה שלך
כל לקוח שמתקשר אלייך אתה אומר לו אני בחוץ תקשר עוד שעה
תקשר עוד שעתיים
או שאתה עובד או שלא !
זה עסק זה לא צחוק !
וגם שהוא מתקשר אלייך לפלאפון אתה מנתק לו טלפונים בפנים כדי שהוא יתקשר למשרד וגם אין לך רשימה מסודרת של הלקוחות
שהייתי מנהל את וובס ישראל הכל היה אצלי טיפ טופ תשאל פה כל לקוח ולקוח ארגנתי לו תוך שניות מה שהוא צריך היה רשימת לקוחות מסודרת לא היה טענות לא כלום .
אתה חייב לעבוד ולעזור לכל לקוח ולקוח באותה שניה !
ולא כל פעם להגיד לו עוד שעה עוד שעתיים זה נמאס כבר .
זה חלק מהעניין שלא אהבתי לעבוד אצלך רק בגלל זה עזבתי .
צודק , אצלך תמיד עזרת לי , אין מצב שלא ההיית מסדר לי את זה תוך שעה .
וגם לא היה לי אפעם אל מה להתלונן בכל החודש לא היו לי נפילות בכלל .
איחוד -הורס
חבל אבירן הייתה לך אחלה של חברה - רסתה אותה בגלל האיחוד , ואף פרשת .
אני אישית מאוד נהנתי אצלך שהייתה לי בעיה קטנה התקשרתי אלייך הפנת לי את kogo תוך דקה בא אליי לאיסקיו.
לא תוך שעה, כמו שאתה(ליאור) אמרת ליי להתקשר אלייך עוד שעה או אמרת לי שאתה אצל חברים וכו אפעם אבירן לא אמר לי את זה.
ואצלך ליאור זה תמיד ככה , אני מתקשר אלייך(ליאור כמובן חח) ואתה לא יודע שאני מתקשר כי הפלאפון שלו מכובה או משהו אבל אני יודע שאני מתקשר ולפעמים אתה עונה ולפעמים אתה לא , כאשר אתה עונה לי ליאור אתה אומר לי אל תדאג אני עכשיו לא בבית עוד שעה או שעתיים אני יגיע ויסדר לך .
אתה מבין?.
זו בעיה שבמשך חודש לא הייתה לי אצל אבירן במשך חודש , ואבירן אפילו יכול להגיד לך שאני באתי אלייך רק בגללו(בגלל אבירן).
ותבין אחי אצל אבירן זה היה חודש שלא היו לי בעיות כאלה , אצל זה תוך שבוע היו בעיות כאלה .
שלא תבין לא נכון , שאני בא בטענות או משהו ,
פשוט אני אומר כמו שכולם אומרים פה תפסיק להשקיע במשרד ודברים שלא כ"כ חשובים!
הלקוח לא יסתכל על זה אם יש לך משרד או לא זה לא מעניין אותו כי ממלא הוא לא יגיע למשרד שלך הוא משלם למשל 90 שקל עד שהוא יגיע למשרד הדלק יעלה יותר .
אז במקום להשקיע כסף בזה תשקיע בתומכים ותנסה לפנות יותר זמן
"עסק זה לא צחוק"
והמשפט שהכי אהבתי זה
"לקוח מרוצה מספר לחבר
לקוח לא מרוצה מספר ל10 חברים"
חחח אהבתי .

ובלי להעליב אותך ליאור , אצלך אבירן הרגשתי הכי טוב , ואני מזה מבואס מזה שהוא עזב , תמיד המלצתי לחברים שלי שיש להם cz - מקורי כן? שיקנו ממנו .
אבל בדיוק התחילה ההתאחדות שהם כבר לא רצו לקנות .

אני לא בא ממקום רע , אלה טוב שתדע מה לשפר .

Last edited by SagroN; 13-12-05 at 13:53..