ציטוט:
נכתב במקור על ידי Loading.co.il
ליאור יש לי שאלה,
למה אתה לא יכול לבוא לקראת הלקוח ולהתחבר לאיסיקיו\מסנג'ר ולתת לו תמיכה? הרי הוא משלם לך איפה הטיפת כבוד לשך ללקוח אני בכלל לא אומר שהוא צודק שהוא לא התקשר או שלא השאיר הודעה אבל במקום לריב איתו שעות אתה מתחבר למסנגר שניה ושואל מה הבעיה...למה להגיע למצבים כאלו? אף פעם לא שמעת על "להתגמש עם הלקוח"? תבוא לקראתו סך הכל אם הוא יהיה מרוצה ממך הוא ימשיך איתך עוד ועוד חודשים מה המטרה שלך? להרוס לו תחיים בחודש הזה להגיד לו "לא התקשרת אין תמיכה" ושסוף החודש הוא יעזוב אותך? אני בטוח שלא אז תתתבגר כבר ותפסיק תקטעים האלו עם הלקוחות תלמד לתת תמיכה זה חלק חשוב ביחס בין הלקוח לבינך. אז הוא לא רוצה לבזבז כסף על שיחות אתה לא יכול לבוא לקראתו?
ושוב אני לא אומר שהוא צודק.
|
טל , לא אמרתי שהוא לא יקבל תמיכה בכלל .
אבל איך אני בדיוק אמור לדעת שלקוח צריך תמיכה אם אני לא מחובר לאיי סי קיו או למסנג'ר ?
שמע ,אני אדם עובד , אני חוסך עכשיו כסף ללימודים של ניהול רשתות על מנת לרכוש מקצוע כזה , אני כל היום בטלפונים ואני כל היום בריצות ואין לי זמן להתחבר לאיי סי קיו .
לעומת זאת אם מתבצעת שיחה בטלפון אני רושם את הפנייה ובמקרה ואפשרי אני מטפל בה ללא שום צורך בעיכוב , אפילו במקום .
אין לי אפשרות לתמוך בלקוח אם הוא לא משאיר הודעה שאפילו תכיל מספר טלפון או "ליאור השארתי לך פירוט בהודעה פרטית בהוסטס או באיי סי קיו תחזור אליי" ..
אתה לא יכול לבוא אליי בטענות ולהגיד לי שאני לא בסדר בזמן שאני לא יכול לדעת שללקוח יש בעיה .