![]() |
שאלה על מערכת השוואת מחירים.
רציתי לדעת איך עובדת המערכת של השוואה מחירים לדוגמא כמו באתר :
http://www.travelist.co.il איך נעשה דבר כזה שבודק בכל חברה מה המחיר של החבילה הרצויה ? תודה . |
אני אגיד לך מה ניראה לי . זה אפשרות של 2 דברים , הראשונה שזה מוצג כאילו הכל אוטומתי וזה בעצם מתעדןכ ידנית שזה לא בעיה מבחינת תכנות והכל . והשניה שלא ניראה לי שזה מה שקורה שם ששמו הרבה מאוד כסף על מתכנתים שהמערכת בודקת בכמה מקורות כל X זמן את המחיר (זה אפשרי , לא מסובך מידי) ומציגה אותו באתר , כמובן שיש פה שיתוף פעולה גם גורמים נוספים .
|
באמצעות API (גם אגריגטורים של קופונים עובדים ככה),
סוכנות הנסיעות משלמת כסף לטראבליסט, ועל כל קנייה דרך האתר גובה אחוזים מסוכנות הנסיעות. ה-API הוא של travelist. משרדי הנסיעות מתאימים את עצמם ל-API שלהם. אבי |
הבנתי, נשמע קצת מסובך. תודה !
|
דווקא במקרה של תיירות לדעתי הם פשוט מושכים מידע מבסיס נתונים משותף לכלל סוכנויות הנסיעות.
ישנם מספר בודד מאוד של ספקי תיירות בארץ, כך שבקלות ניתן לאחד מוצרים זהים אצל ספקים שונים. לעומת זאת, zap עובדים בצורה אחרת. בעל האתר צריך להציג גירסה "רזה" של האתר שלהם לפי איזושהי תבנית שזאפ מגדירים, ללא כל עיצוב אלא רק תוכן בלבד בתוך טבלה פשוטה לדוגמה. עם מבצעים סריקה של הגירסה הזאת של האתר אחת לכמה שעות ומעדכנים את בסיס הנתונים שלהם בהתאם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אוקיי, תודה רבה על העזרה !
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ