![]() |
סאב דומיינים לא עובדים לי
אז ככה, יש לי VPS.
דומיין לצורך העניין x.com ip פרטי שלצורך העניין הוא 0.1.2.3 ב פאנל ניהול דומיין ב LIVEDNS, שרתי ה DNS מכוונים לשרתים של LIVEDNS.. park1.livedns.co.il park2.livedns.co.il בניהול DNS מתקדם רשמתי 5 רשומות A REC שמפנות כולם ל IP של השרת (0.1.2.3) ns1.x.com ns2.x.com server.x.com x.com www.x.com ב DA החשבון מוגדר על הראשי עם IP יחיד שהוא 0.1.2.3 שאני פותח סאב דומיין לדוגמא aaa.x.com הוא לא עובד אבל שאני נכנס דרך ה IP והיוזר (http://0.1.2.3/~aaa/) זה עובד.. מישהו יודע למה? |
ציטוט:
ns1.x.com ns2.x.com |
ה VPS הוא שלי והדומיין הוא הדומיין הראשי בשרת..
אני צרך להפנות את הדומיין ל IP ואם אני מגדיר NS1,2 ב LIVEDNS אני צריך לכוון כל אחד ל IP אחר.. ויש לי רק IP אחד ל VPS. אז אני משתמש בשרתי ה DNS של LIVEDNS עם PARK1,2 וב DNS מתקדם אני יוצר קבצי ZONE שמפנים ל IP של השרת שלי.. |
יש לך 3 אפשרויות
1. לקנות דומין בינלאומי מספק דומינים אחר שמרשה DNS עם איפי אחד ולהשתמש בו ל DNS. 2. לקנות כתובת IP נוספת לשרת שלך. 3. להעביר את הדומין הישראלי שלך לרשם אחר שתומך ב DNS עם איפי אחד. |
ולמה אין אפשרות לעשות את זה ככה..? כמו שזה עכשיו..
האתר עובד עם דומיין אחד.. הכל בסדר.. רק סאב דומיין לא עובד לי.. גם דומיינים אחרים, סתם נגיד y.co.il שמכוונים ל ns1.x.com ו ns2.x.com זאת אומרת מכוונים לשרת שלי, עובדים כמו שצריך! |
אם אתה יוצר עבור לסאב-דומיין A Record בממשק ניהול ה- DNS של LiveDNS זה עובד?
|
ציטוט:
לא חשבתי על זה, ניסיתי עכשיו וכן, זה עובד.. יש לך אולי דרך לעשות שזה אוטומטית יעבוד לכל סאב דומיין / הגדרה כלשהי בשרת שלי.. שאני לא אצטרך להגדיר שם אחד אחד.. |
להלן 2 פתרונות אפשריים שעולים לי בראש כרגע:
1. ליצור A Record עבור wildcard כסאב-דומיין (לא יודע אם livedns תומכים בזה, תבדוק): קוד:
*.x.com. -> 1.2.3.4 |
האפשרות הראשונה עובדת!!! :)
תודה רבה רבה! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ