![]() |
עזרה|האינטרנט לא זז רק מס' אתרים עובדים !
משעה 2 בערך היום [צהריים] האינטרנט לא זז
הוסטס האתר היחיד שטס לי גוגל לא עובד לי , פייסבוק , יוטיוב , יש לי עוד אתר שכן עובד , אבל לוקח 10-40 שניות לטעון כל עמוד זה genew.co.il מה לעשות ???? זה פתאום התחיל אני יודע שזה לא הפורום המתאים , לא מצאתי פורום מתאים |
תנסה לנתק ולהחזיר,
לי לפעמים קורה משהו דומה, האינטרנט לא עובד, אבל סקייפ וכו' עובדים. אני מנתק ומחבר וזה עובד. |
עשיתי 1000 פעמים ...
שום דבר לא עובד לי , גם הסקייפ לא רק הוסטס טס לי , והאתר שאמרתי לכם זז אבל לוקח מלא זמן לטעון דף |
הועבר לפורום המתאים
|
בעיית DNS אולי?
פתח cmd ותרשום nslookup google.com ואחר כך nslookup google.com 8.8.8.8 ותן פה פלט. |
http://up351.siz.co.il/up2/nv20mmuhtyrn.bmp
הנה לדוגמא SIZ עובד אבל ממש ממש לאט , טעינת כל עמוד 20-45 שניות , כנל לגבי האתר של 012 וGENEW אבל גוגל וכל השאר טוען שעה ולא עובד בכלל ככה שבקושי אתרים עובדים וגם הם לא זזים |
תתקשר לספקית שלך...
|
אתה צוחק? היה לי את זה שנה !!!!הייתי בדיכאון חשבתי זה בגלל המחשב פניתי לכל טכנאי אפשרי קניתי מחשב חדש התקשרתי מאה פעמים לספקית ולתשתית ואצלי כל דף לקח לו לעלות דקה וחצי לפחות לא הייתי גולש דרך המחשב לי.
עד שיום אחד זה הסתדר חח באמת לא יודע מה קרה אבל הסתדר 012 זאת החברה הכי גרוע שאני מכיר וכל פעם מחדש הם מפתים אותי עם הכפלת מהירות ללא תשלום אבל התחחיבות ל3 שנים ימך שמם |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ