![]() |
שליחת בקשת HTTP בצורה הטובה ביותר.
אני מנסה לחשוב על דרך לשלוח בקשת HTTP עם אופציה לCOOKIE והחזרת המידע שהשרת החזיר(קוד HTML) בדומה לCURL רק שהכתובת איפי שתעשה את הבקשה היא תהיה זו של הלקוח ולא של השרת.
אשמח לקבל מידע נוסף על זה, תודה איציק. |
תוכל להסביר בפירוט?
|
תצטרך לעשות את זה בצד לקוח - Ajax
|
כמו ש-Build Dream כתב - זה לא ניתן לביצוע, אתה לא יכול לשלוח בקשה מה-IP של המשתמש - אלא רק בצד לקוח.
יש Headerים שמיועsים לדברים כאלה - X_FORWARDED_FOR - אבל צריך שהשרת המקבל יתמוך בזה. אם תפרט למה אתה צריך את זה אולי נוכל למצוא עבורך פתרון יותר טוב... |
X_FORWARDED_FOR - שרת X מעביר בקשה לשרת Y עם ההודעה שמשתמש Z ביקש את הקובץ, בלוג בשרת Y נרשם שמשתמש Z ביקש את הקובץ.
איך זה קשור לפה? (למרות שעדיין לא הבנתי למה התכוון המשורר). |
ציטוט:
אני רוצה לקבל נתונים של עמוד כלשהוא, ואני מסוגל לקבל נתונים כאלו רק כאשר אני מכניס קוקיס מסויים לדוגמא: baz=foo; נתונים = קוד HTML. |
כמו שכבר אמרו לך, אתה יכול לנסות להשתמש בכותרים כמו x-forwarded-for ו/או x-real-ip, אתה צריך רק לקוות שהשרת המקבל תומך בזה (הסיכוי לא גבוה מדי).
בנוגע לעוגיות - אין שום בעיה לכלול עוגיות בבקשות שאתה יוצר באמצעות cURL. |
ציטוט:
זה היה ניחוש פרוע לכוונה, אבל לפי ההודעה השנייה - זה מה שהוא רצה. איציק - אם תפרט למה אתה צריך את זה, בטוח נוכל לעזור הרבה יותר ואולי למצוא אלטרנטיבות אחרות נכונות יותר. |
ציטוט:
אם אין לך שליטה, תוסיף COOKIE לבקשת GET. |
אם תחשוב על זה קצת תבין שזאת חולשת אבטחה אם הייתה אפשרות כזאת.
אתה בתור שרת פונה לשרת אחר בשם הגולש - זה פוגע לו בפרטיות תחשוב על זה ככה - אתה נכנס לאתר שלי, ואני שולח בקשה לקבל את דף הבית של Facebook. במידה ופניתי עם הנתונים שלך - הופ יש לי את הסטטוסים של החברים שלך ומה אם אני אעשה אותו דבר לדף הודעות פרטיות? למיילים שלך בGmail? או לכל אתר אחר? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:40. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ