הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עיצוב וגראפיקה (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=13)
-   -   עיצוב חדש ומדליק לאתר של דיג'יי (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=96904)

yuvalusha 24-04-12 20:55

עיצוב חדש ומדליק לאתר של דיג'יי

http://yuval10203.deviantart.com/art...sign-298203356

satan 24-04-12 22:12

חסר פרופורציות, במיוחד הלוגו

יצא לי לראות עיצובים קודמים שלך והתחושה היא שיש לך שליטה טובה בפוטושופ אבל פחות שליטה (נקרא לזה ככה) בעיצוב אתרים

כאילו התחלת בתור מעצבת של דברים אחרים ואת עושה איזשהי הסבה לעיצוב אתרים או משהו כזה?

MTDesign 25-04-12 10:53

אני אוהב את סגנון העיצוב שלך הוא מעניין ,מיוחד ומרשים לטעמי .
כמה דברים שהפריעו לי זה דבר ראשון הלוגו בעיקרון יש לך אחלה לוגואים זה יצא חלש יותר מתאים ללוגו של חתימה בפורום .. (במיוחד הפונט Dj פונט מוכר אבל לא מתאים)
ה new hipsop set בצד ימין למעלה הייתי משנה לו פונט בכל הבלוק ...
חוץ מזה עיצוב מרשים .

KriZza 25-04-12 16:39

יפה מאוד יובל,
ללא ספק את מעצבת מדהימה וכנ"ל גם העיצוב הזה מדהים.
לדעתי כדאי שתשפרי את הלוגו (או רק את צבעו), הוא לא מתאים לשאר העיצוב.

AlmogBaku 26-04-12 15:52

אני עם satan. והאמת שקצת נמאס לי להשקיע כל פעם בביקורת לעבודות שלך כי את לא מנסה ללמוד.
פלאיירים זה מגניב. אפשר להתפרע בהם ולא צריך גבולות. אבל ווב זה לא פלאייר.
ווב זה משהו שצריך להיות קריא. למכונה ולמשתמש.

אם את מוכנה לקצץ לעצמך קצת את האף, ולהבין שתמיד יש לאן לשאוף ולהשתפר, את צריכה לעשות שיעורי בית- לכי לקרוא תאוריה: מאמרים על UI, UX, Usability, Readability, HTML5, CSS3 וכו'.

לדעת לצייר פרח זו לא אומנות. לדעת לצייר פרח שמעביר מסר זו אומנות.

mcm1200 26-04-12 17:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AlmogBaku (פרסם 842573)
אני עם satan. והאמת שקצת נמאס לי להשקיע כל פעם בביקורת לעבודות שלך כי את לא מנסה ללמוד.

אם את מוכנה לקצץ לעצמך קצת את האף, ולהבין שתמיד יש לאן לשאוף ולהשתפר, את צריכה לעשות שיעורי בית- לכי לקרוא תאוריה: מאמרים על UI, UX, Usability, Readability, HTML5, CSS3 וכו'.

תביא מכונית ותדרוס אותה וזהו ... קודם כל הביקורת שלך ממש לא נכונה . בתור אחד שיצא לו לראות עבודות של יובל . גם בעיצוב אתרים היא מוצלחת מאוד , יחסית מכל העיצובים שאני רואה פה בפורום ובמקומות אחרים , היא אחת המוכשרות שיצא לי לראות . ואיך אתה יכול לטעון שהיא לא מנסה להשתפר ולשאוף?.. בנאדם שלא שואף ולא רוצה להשתפר , לא היה מגיע לרמה כזאת של עיצוב ובנוסף לא היה מפרסם את העיצובים שלו פה לביקורת ( היא פשוט יכלה לשים בפורום מסחר ולסיים עניין )

לאשכול : עיצוב פחות מוצלח שלך , הצבעים יפים ומשתלבים בעיין . הבעיה פה לדעתי בעיקר המבנה של האתר .

yuvalusha 27-04-12 11:22

אתה טועה, כי אני כן לומדת, כל הזמן, ואני לומדת מהטובים ביותר...אתה חושב שתמצא אותם פה בפורום?
אתה בטח מדבר רק על סגנון אחד שאני ממש לא מתחברת אליו - הסגנון של העיצוב הישראלי המשעמם והמרובע יתאים בול למה שאמרת
אתר זה לא פלאייר, ברור, אבל היום הגמישות של האתר בתכנות יכולה להיות מדהימה, ואין גבולות, אז מי אמר שאתר לדיג'יי שרוצה להעביר פה מסר של התפרעות וססגוניות לא יכול לעשות את זה ככה ?לדעתי בסגנו ןהזה יש מסר הרבה יותר גדול מכל העיצובים שאתה מדבר עליהם, איזה מסר בדיוק הם מעבירים ?
אני חושבת שבעיצוב, מן הסתם, המטרה העיקרית היא לעצב אתר נעים לעין ויפה - זה מה שעושה את העבודה. כל השאר, זה כבר יצירתיות בתכנות

XFD 27-04-12 12:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AlmogBaku (פרסם 842573)

הוא צודק... צריך להתחיל מהתיאוריה.. אם תדעי לשלב את החוקים הבסיסיים ואת היצירתיות שאת מראה בעבודות שלך תגיעי מאוד רחוק. העיצוב משדר המון אי סדר אני חושב שזאת עבודה פחות טובה שלך

KriZza 27-04-12 12:26

על מה אתם מדברים? יובל מעצבת מדהימה.
היא לא צריכה ללמוד מאף תגובה ממשהו שלא מבין בדבר. אני בטווח שכאשר היא אומרת שהיא לומדת מהטובים ביותר היא גם מתכוונת לכך.
ליובל יש סגנון עיצוב מדהים, איכותי, יפה ומקצועי שאין להרבה. אם הייתי צריך לקנות עיצוב הייתי קונה ממנה, אפילו שהעיצובים שלה שווים מספר מאות טובות - כל שקל ושקל שווה.

XFD 27-04-12 12:52

על מה אתה מדבר? אין ויכוח על טיב המעצבת אלא על טיב העיצוב. לכל מעצב יש מה ללמוד מקטן עד גדול ומה שיפה שלכל אחד יש מקום לתת ביקורת , זו הבחירה של יובל אם להפיק לקחים או לא. אין פה צורך בסניגור היא לא נמצאת תחת מתקפה

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:27.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ