![]() |
ביטול קוקיז + שינוי אייפי
שלום לחברי הפורום.
רציתי להתייעץ בנושא שעלה לי לא מזמן. אני עובד בתחום הפירסום עם כל מני חברות מדיה, החברות מדיה מספקות עמודי נחיתה למיליו פרטים, הבעיה היא שלא ניתן להזין את הפרטים כמו שצריך בצורה חופשית מכיוון שהדפדפן שומר קוקיז ואצלם יש רג'יסטרי של אייפי ולכן כל פעם צריך לצאת מהדפדפן ולחזור מחדש בלי קוקיז כדי שהנתונים באמת ייקלטו. האם ישנה אפשרות או תוכנה שמשנה\ מוחקת קוקיז או רשומות אייפי שבעזרתה אוכל לעשות את התהליך ללא בעיה? תודה לכל העוזרים. |
לגבי העוגיות:
אתה יכול להיכנס לאתר במצב "פרטיות" של הדפדפן (בכל דפדפן מודרני היום זה קיים) ואז הוא ימחק אותן לבד בסגירתו (או לא ישמור אותן מלכתחילה, כל דפדפן בדרכו). לגבי כתובת האייפי: אם יש לך חיבור עם חייגן וללא כתובת אייפי קבועה, אתה יכול פשוט לחייג מחדש ולקבל כתובת אייפי חדשה מספקית האינטרנט שלך. דרך נוספת, אתה יכול להיכנס לאתר הנ"ל באמצעות שרתי פרוקסי ואז האתר יקבל את כתובת האייפי של שרתי הפרוקסי ולא את שלך. אני לא יודע מה בדיוק אתה מנסה לעשות ואיך בדיוק השירות מממש את ההגנות שציינת, בכל אופן - כאשר מדובר על אימות של כתובת אייפי ועוגיות בלבד, זה לא אמור להיות קשה מדי לעקיפה. |
tor browser
|
להגדיר בדפדפן לא לשמור עוגיות ואז לעבוד חופשי.
|
לסגור את הדפדפן כל פעם אני יודע שזו אפשרות אבל מבחנתי היא לא קיימת כי אני כל פעם צריך לפתוח אותו מחדש זה עושה לי בלאגן.
לשנות אייפי דרך ספקית ומודם אני גם מכיר אבל שוב לא רלוונטי כי התהליך לא טוב לי הכוונה שלי זה למצוא משהו שעושה את זה בצורה אוטמטית כדי להזין את הנתונים אחד אחרי השני מבלי לדאוג לקוקיז או לאייפי אולי באמת כדאי לעשות את זה דרך אתרי פרוקסי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ