הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   תחזוק שרתים ושירותי רשת נוספים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=29)
-   -   תמיכה בשרתי FEAR (F.E.A.R) (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=9590)

Beesites 15-12-05 11:03

תמיכה בשרתי FEAR (F.E.A.R)

שלום לכולם,

ביסייטס מתחילה לתמוך בשרתי FEAR, משחק חדש ואיכותי מבית Sierra.

כרגע יש שרת ניסיון :
80.179.153.51:27888

Xr0x 15-12-05 11:24

נחמד..רק שלמשחק הזה אין כמעט ביקוש בישראל ואם כבר מישהו משחק הוא בטח ובטח לא קנה אלא הוריד, בהצלחה.

Beesites 15-12-05 11:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Xr0x
נחמד..רק שלמשחק הזה אין כמעט ביקוש בישראל ואם כבר מישהו משחק הוא בטח ובטח לא קנה אלא הוריד, בהצלחה.

א. תופעת הפיראטיות בישראל באמת מאד עצובה.
ב. בכל מקרה, רצינו שיהיה שרת אחד קטן שבו ישראלים שכן קנו את המשחק יוכלו לשחק בפינגים נמוכים

Xr0x 15-12-05 11:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beesites
א. תופעת הפיראטיות בישראל באמת מאד עצובה.
ב. בכל מקרה, רצינו שיהיה שרת אחד קטן שבו ישראלים שכן קנו את המשחק יוכלו לשחק בפינגים נמוכים

בעניין הפיראטיות אני לא רוצה להכנס לזה אבל אני חושב שלקנות משחק ב 230 שקל(רוב המשחקים כיום) ואף יותר זה קצת מוגזם לא?

בהקשר ל- ב, זה מעולה שיהיה שרת אחד לפחות ככה שקבוצה מסויימת מהקהילה כן תוכל לשחק, שיהיה בהצלחה בני.

Beesites 15-12-05 11:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Xr0x
בעניין הפיראטיות אני לא רוצה להכנס לזה אבל אני חושב שלקנות משחק ב 230 שקל(רוב המשחקים כיום) ואף יותר זה קצת מוגזם לא?

בהקשר ל- ב, זה מעולה שיהיה שרת אחד לפחות ככה שקבוצה מסויימת מהקהילה כן תוכל לשחק, שיהיה בהצלחה בני.

אני בטוח שאם אבא שלך היה מתכנת בחברת Sierra היית שמח אם לא היתה אפילו הורדה אחת פיראטית.

אגב - העמדה שלי היא לא כזאת קיצונית. זה בטח יפתיע, אבל אני חושב שאם מישהו מוריד משחק או תוכנה לצרכי ניסיון (ליומיים-שלושה), זה באמת קצת חבל לשלם על זה 230 ש"ח.

מצד שני, אם מישהו משחק במשחק באופן קבוע, אני באמת לא רואה למה שהוא לא ישלם על המשחק.

Xr0x 15-12-05 11:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beesites
אני בטוח שאם אבא שלך היה מתכנת בחברת Sierra היית שמח אם לא היתה אפילו הורדה אחת פיראטית.

אגב - העמדה שלי היא לא כזאת קיצונית. זה בטח יפתיע, אבל אני חושב שאם מישהו מוריד משחק או תוכנה לצרכי ניסיון (ליומיים-שלושה), זה באמת קצת חבל לשלם על זה 230 ש"ח.

מצד שני, אם מישהו משחק במשחק באופן קבוע, אני באמת לא רואה למה שהוא לא ישלם על המשחק.

במידה ו-משחקים קבוע אז כן, אבל גם, אני עצמי קניתי את HL2 ואת BF2 מקורי ואז הבנתי כמה שזה לא כדאי.

משחקים יוצאים בתדירות גבוהה מאוד.
אני קונה משחק, אחרי כשבוע יוצא משחק חדש, שגם אותו ממש אני רוצה, וזה לא נגמר המעגל, עד כמה אפשר להוציא סכומים על משחקים שיואים אחד אחרי השני?

ו

d1a1n0 15-12-05 13:01

יפה מאוד בהצלחה בני

Eli-Hai 15-12-05 13:07

אני מפוצץ במשחקים מקוריים ולא קניתי אפילו אחד... תודה לאל על הבאנדלים של חומרות המחשב =]

אושר כהן 15-12-05 14:28

בהצלחה בני

Soft-Light 15-12-05 19:21

זה משחק כזה מפחידדדדדדדדד
בשלב האחרון עם הערומה הזאת יאמאלה...
היה לי צמרמורת...
אני יברר על השרתים

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:26.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ