![]() |
קהילת התמיכה הישראלית למערכת vBulletin
היי חבר'ה :-)
אני שמח להציג את קהילת התמיכה הישראלית למערכת הפורומים vBulletin: http://www.vb-israel.com (ניתן גם להכנס דרך www.vbulletin.co.il) לאחר תקופה דיי ארוכה שלא הייתה קהילת תמיכה למערכת החלטנו לעשות דבר ולהקים קהילה על מנת שנוכל לקדם את המערכת בארץ וגם בכדי לבסס קהילה ישראלית שדרכה נוכל לעזור אחד לשני בשפת הקודש |Lol|. בנושא התרגום קיבלנו החלטות דיי משמעותיות - היות והתרגומים הקודמים ואלו הקיימים למערכת לא מלאים, לא אחידים ולא מנוהלים על ידי מקור אחד החלטנו לתרגם את המערכת בעצמנו בשביל לספק תרגום איכותי(התחלנו לפני כחצי שנה והמלאכה עוד מרובה |Rolleyes|) מה שאומר שכרגע ישנם חלקים מסויימים שעדיין לא מתורגמים וכמובן זאת הסיבה שאנחנו עדיין לא משחררים אותו. כרגע, אתם יכולים לעזור לנו בדיווח על בעיות מסויימות בתרגום(או חלופות מתאימות יותר לביטויים) בפורום "התרגומים" בקהילה ואנחנו יותר מנשמח לסדר אותן. דבר אחרון שאני רוצה לציין הוא שאנחנו פועלים מתוך אישור של vBulletin העולמית אך אנחנו לא פורום רישמי שלהם. נשמח לקבל ביקורות על הקהילה וכמובן הצעות בנוגע לדברים שצריך להוסיף. יום מצויין |קורץ| |
מקווה שהקהילה תתפתח ותצליח :).
כרגע אין לי ממש זמן להסתכל אז רק נרשמתי, יותר מאוחר אני אסתכל יותר לעומק. המון בהצלחה. |
שמע זה מעולה ובהצלחה.
אבל קהל היעד שלך עומד על מאות אנשים בעלי VB. וכמה מהם באמת פעילים? וכמה מתוכם זקוקים לעזרה? בהצלחה |
ציטוט:
ציטוט:
תודה :-) |
ציטוט:
הנושא הנישתי של VB לא יצליח, לפי דעתי. |
ציטוט:
זה שלא יהיו כניסות בשמיים אני יודע, אני גם לא בונה על זה |קורץ| |
באינטרנט של 2007 זה היה להיט, היום זה כבר נדוש ויש אין ספור מדריכים בגוגל יוטיוב וכל מיני פורומים למינהם..
עדיין טוב שיש פורום כזה.. בהצלחה! |
כמות האנשים שמשתמשים במערכת בישראל, נגיד (ואני מגזים) 2000.
מתוכם אנשים עם רשיון : 500 מתוכם אנשים שיצטרכו עזרה מתי שהוא בעתיד : 200 מתוכם אנשים שטרחו לקנות רשיון ובכל זאת לא מספיק רציניים בשביל לקחת מתכנת, ויעדיפו פורום : 25 מתוכם אנשים שייראו פורום ריק מתוכן ובכל זאת ישאלו את השאלה שלהם : 1 אז בהצלחה, יש לך 1 גולשים פוטנציאלים. אגב, אני ממש לא בא בקטע רע, אני פשוט ריאליסטי.. בקשר לפורום עצמו, דומיין יפה מאוד, לא עשית עיצוב או שום דבר מיוחד חוץ מלפתוח פורום. |
כל כך לא נחוץ,ומנסיונות עבר פורומי תמיכה למערכות זה כבר עניין שלא צריך אותו כי פשוט אין למה,בנאדם רציני שרוצה להקים פרוייקט יעבוד בצורה מסודרת עם מתכנת. בעבר היו את הילדי פוקימון האלה שפתחו בלי סוף אתרים ופורומים על מערכות פרוצות וביקשו המון עזרה כדי לנסות להשיג תפורום המושלם ולממש את ה"חלומות" שלהם.כיום זה כבר איננו ואני חושב שכדי להקים פורום תמיכה עברי למערכת זה פשוט בזבוז זמן,כבר עדיף ללכת לתמיכה בחו"ל.
|
הייתי מחזק את הצבעים בטבלאות הפורום. הצבעים קצת חלשים לדעתי.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ