![]() |
שאלה| איזה ידע צריך להיות לי בלהריץ חברת שרתי משחק ?
רציתי לדעת איזה ידע אני צריך בשביל להריץ חברת שרתי משחק ?
תודה . |
להריץ חברת שרתי משחק ? אתה מתכוון להרצת שרתי משחק (?) .
אתה צריך ידע ב - Linux / Ssh . |
חברה שמספקת שרתי משחק (CS/CZ).
אבל היום יש פאנלים ששולטים בהכל לא ? |
כן , אבל עדיין ... אם אתה מנהל חברת שרתים - אתה חייב לדעת - Ssh / Linux (במקרה שתהיה לך בעיה מה תעשה ?) אתה צריך לדעת להתעסק אם זה .
|
אתה בטוח לא מתבלבל עם חברת שרתים ?
כי אני למשל קונה ריסלר של משחקים, אם יש בעיה פונה לחברה. |
אז אתה לא צריך לדעת כלום :)
תקנה ריסיילר וזהו תיצור בפאנל יוזרים חדשים ותמכור :) |
אם אתה מתכוון להקים "חברה" על ריסיילר שרתי משחק - הנושא הזה מיותר.
אם אתה מכוון למשהו רציני יותר - תיידע אותנו ונענה בהתאם. |
ציטוט:
|
אם ככה, לאחר שתעבור את השלב הזה (שזאת יכולה להיות התחלה טובה ואפילו כדאית מכמה בחינות), לדעתי הידע הטכני שרצוי שיהיה לך הוא:
הרבה נוטים לא להתייחס לזה אבל רצוי מאוד להכיר קודם כל את מערכת ההפעלה שאיתה אתה עובד - בין אם מדובר על ווינדוס או לינוקס, חשוב שתדע לעבוד איתה כמו שצריך, הרבה נופלים כאן ואני יכול להגיד לך מניסיון אישי שרוב בעלי חברות האחסון בארץ שעבדתי איתם לא היה להם את הידע הזה וזה מצב גרוע מאוד לדעתי. תכיר את המשחק עצמו, את תוכנת שרת המשחק, הממשק שלה, תדע לעבוד איתה כמו שצריך בכל הנוגע להגדרה/תחזוקה/טיפול בתקלות וכד', אל תתפשר על פחות מ- 110%, שליטה מלאה ויותר. לא יזיק ידע בסיסי ברשתות - מושגי יסוד, הבנת נושאים בסיסיים ורלוונטים, עבודה בסיסית מול חומרה/תוכנה בתחום וכו'. אם יהיה ברשותך שרת (מצב די הגיוני) - ידע בסיסי בחומרת מחשבים באופן כללי ובחומרה המיועדת לשרתים בפרט לא יזיקו גם כן, בסופו של דבר אלו דברים שבמהלך הזמן תתקל בהם וכדאי לבוא מוכן. הרבה דברים תלמד עם הזמן, חכמים ממני אמרו שאין חכם כבעל הניסיון ואני יכול רק להסכים עם זה. כשחקן גיבוי או בתפקיד ראשי (במידה ואתה לא רוצה לקחת את זה על עצמך), רצוי שיהיה בן אדם נוסף הממוקצע בכל האמור לעיל שידע לתת לך מענה בעת הצורך. אני מאמין שלא הזכרתי עוד הרבה דברים, יש אנשים שאולי גם לא יסכימו עם חלק ממה שאמרתי בטענה שזה מיותר, זאתי דעתי בכל אופן. |
ציטוט:
ציטוט:
אתה צריך לקנות את כל המשחקים שאתה מתכוון למכור להם שרתים , קודם כל להכיר את החווית משחק בכל סוגי המודים. מה לדעת? לדעת לבנות לוח בקרה שיודע להתקין שרתים \ להחליף מפות - >בלי שימוש בתוכנות מוכנות מראש או פאנלים קיימים. לדעת לבחור מפרט טוב לשרת ולדעת לנטר רכיבים live. ועוד ועוד ועוד .. אבל אלו חובה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ