![]() |
התחלה של עיצוב לאתר \ פורטל מוזיקה ..
|
עיצוב מעניין, שונה וטוב אבל יש דברים קטנים שצריך לשפר כמו יישור וקצת גדלים ופרופורציות.
תעבדי עם Guidelines וGrid 960, זה יעזור לך. |
עיצוב מאוד יפה !
|
עיצוב יפה, אבל אתה חיב לעשות משהו עם הגדלים
יותר מדי גדול כרגע |
עיצוב יפה מאוד, משהו אבל לא מסתדר לי בצבעים בלוגו..
|
טוב מאוד!
מחזק את bliss בנוגע לעבודה עם גרידים! זה גם עושה חיים קלים למפתחים(את אפילו לא מדמיינת לעצמך כמה זה מקל עליי לקבל עיצוב שנבנה על פי תקן נורמאלי ולפי פרימוורק' של 960gs) וגם שומר על סימטריה ומרווח קריא בעיצוב! ואם כבר אני באופן אישי ממליץ על 960gs כמה הערות ותיקונים: 1. הלוגו עמוס מידי!! אין שם שום סדר.. 2. מה קורא עם העיצוב אמור להתמרכז ובצד יש רווחים? הברק מצד ימין מתחרבש לנו שם.. לחשוב על זה! 3. תיבת שם משתמש וסיסמא: שוב גם שם, יש יותר מידי אפקטים ופילטרים 4. תיבת הניווט מסתיימת לא בקו ישר עם הסליידר!! 5. "זמר השבוע" לא מסתיים בקו ישר(גובה) עם הסליידר!! 6. רקע כותרת "זמר השבוע" עבה מידי 7. כותרת של סליידר-אייטם עם ריווח בין אותיות-מעולה! אבל בתוך תיאור האייטם לא צריך ריווח בין אותיות 8. חסר רווח בין תיאור-אייטם לכותרת שלו 9. שוב קווים ישרים בין הסליידים הקטנים(medal of honor...) לשאר האובייקטים |
התחלה טובה מאוד! ,
ניראה מושך ומעניין ביותר .. רק כמו שאמרו פה מעליי קצת יישור ויהיה טוב. כידאי להמשיך בעיצוב. |
יש לך עיצובים ברמה גבוהה אבל משום מה הם אף פעם לא מסתדרים בעין מבחינה מקצועית\נוחיות\פרופורציונליות..
ואני מרחם על מי שצריך לקודד את זה |
ציטוט:
|
זה העיצוב השני שיוצא לי לראות ממה שהכנת ואני כל פעם מתלהב מחדש מהכישרון שלך :) עיצוב ממש יפה :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ