![]() |
הזדמנות חד פעמית בהחלט! EASPORTS.CO.IL
איש קשר: איתי נעמן דוא"ל: etaynam@gmail.com טלפון: 054-2323965 האם כולל אתר: לא הדומיין קיים משנת: 2011 P N/Aמחיר מבוקש בשקלים: 800 ---------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, מי שלא מכיר EA זוהי יצרנית ומפתחת משחקי המחשב הגדולה בעולם ביניהם, FIFA, NBA, NEED FOR SPEED, THE SIMS בקיצור כל המשחקים הגדולים שעולים לכם כרגע בראש זה בטח שלהם... :) תחת EA ישנם מספר מחלקות EA GAMES EA SPORTS ועוד ועוד... הדומיין הרשמי של EASPORTS שמפתחת את FIFA ו-NBA הוא: www.EASPORTS.com כיום אני מחזיק בדומיין הישראלי שלהם: www.EASPORTS.co.il כך שמי שמוכן בעבור סכום סימלי לקבל תמורה דומיין בעל פוטנציאל ענק! שיצור קשר, כל הקודם זוכה! ככה כדי להבין את הפוטנציאל: EASPORTS.com - תפוס! EASPORTS.net - תפוס! EASPORTS.org - תפוס! EASPORTS.us - תפוס! EASPORTS.asia - תפוס! EASPORTS.com.br - תפוס! EASPORTS.nl - תפוס! EASPORTS.tk - תפוס! EASPORTS.co.il - פנוי! כל הקודם זוכה הדומיין מפורסם במספר אתרים...יום טוב. |
הדומיין הוא TM , לא רוצה להרוס לך את המכירה, אבל בכל רגע נתון EA יכולה לדרוש את הדומיין ולקבל אותו מבחינה חוקית.
|
ציטוט:
ללא תשלום? הם פשוט יכולים לבקש מהספקית את הדומיין והופ? למה ? |
ציטוט:
|
לצערי החב'רה למעלה צודקים.. אלא אם כן תשים איזה אתר שלא קשור בכלל לחברה (ואל תרשום שזה למכירה), אולי זה איכשהו ישאיר את הדומיין אצלך, אבל אני לא בטוח, תתייעץ עם עורך דין
|
ציטוט:
|
אוקי,
לדוגמא אם תכנס ל goback.com תובל לאתר שעובד או קשור לנוטרון . אבל זה לא השם שלהם ולי יש את הדומיין goback.co.il אז יש עליו זכויות או לא? |
אין לאף אחד זכויות על זה כי זה כאילו אני ירשום על "הליכה" חברה בע"מ וירכוש תשם אבל יש מישהו שיפתח חנות נעליים על הדומיין הזה... מבין? Easports זה רשום בתור LTD
|
ציטוט:
LTD = חברה בע"מ EASPORT זה סימן מסחרי רשום = Trademark מה שאומר שרק להם יש אישור להשתמש בשם EASPORT |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ