![]() |
[שאלה] מחלוקת ב-pp .
שלום רב,
לפי כשבוע מכרתי לבנאדם אחד חשבון אדסנס מאושר עם 50 דולר בחשבון ב-30 דולר ב-PP . נתתי לו כמובן את החשבון, הוא שינה את הכל, כולל סיסמא. לאחר 3 יום הוא טוען שלא נכנס לו לחשבון באדסנס, הוא טען שאני שניתי לו את הסיסמא . עכשיו כפי שאמרתי למעלה, אני לא יכול לשנות סיסמא למייל כי אין ברשותי את הסיסמא, הוא שינה הכל . בכל מקרה, הוא פתח מחלוקת ב-PP. מה אני צריך לעשות ? אני לא יכול לספק הוחכה כי ההיסטוריה במסן לא נשמרת וגם אני לא יכול להוכיח שלאותו בנאדם שקנה ממני נכנס לחשבון והוא משקר . מה אני צריך לעשות ? להמשיך עם המחלוקת ? אני שמעתי ש-PP לא מתעסקת עם מוצרים וורטואלים .. |
ממה שאני יודע למכור חשבון AdSense זה לא חוקי בכלל אז אתה מראש עוסק פה במקרה אבוד,
תלמד מהטעות ועבור הלאה, אני לא רואה אופציות נוספות, כי ברגע שפייפאל יבינו במה מדובר (מכירת מוצר לא חוקי) גם הם לא יתעסקו בזה. |
ציטוט:
|
תמשיך במחלוקת, אין לך מה להפסיד הרי נכון? במקרה הכי גרוע - לא יחזירו לך את הכסף :)
אולי פתאום פייפאל יחליטו שצריך להחזיר לך, לך תדע... אין סיבה לוותר עד שהם יקבלו החלטה. כשאמרתי "תלמד להבא ועבור הלאה" התכוונתי לנפשית, תבין שהכסף אבד - אל תצפה לקבל אותו. אם פתאום תקבל, אז הפתעה נעימה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה לא תקבל תביעה.
כשאני אומר "לא חוקי" אני מתכוון לא חוקי מבחינת התנאים של אדסנס ויכולים לסגור את החשבון. זה לא "לא חוקי פלילית ואתה תלך לכלא על זה". |
ציטוט:
בחיים לא התעסקתי בזה, אף אחד לא פתח מחלוקת בחיים, זה פעם ראשונה . |
אין לך מה לדאוג מתביעה בפייפאל, פתיחת מחלוקת זה דבר שגרתי בפייפאל, הכל בסדר :) פשוט חכה לממצאים וזהו.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ