הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   מערכת סליקה של כרטיסי אשראי, הכיצד? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=93422)

Moshe1010 15-11-11 01:13

מערכת סליקה של כרטיסי אשראי, הכיצד?

אהלן,

אני מחפש מערכת סליקה של כרטיס אשראי ישראלים (8 ספרות, 16 ספרות ללא אישור בין לאומי ו-16 ספרות עם אישור בין לאומי [כל כרטיסי האשראי שמונפקים בארץ]) שיהיה אפשר להטמין באחד האתרים שלי. הבעיה היחידה מהחיפושים שלי במערכות שיכולת לסלוק כ.א ישראלים, שהם לא מעבירים את הכספים לחשבון בנק שלא נמצא בארץ.
האם יש חברה שיכולה להעביר את הכספים המצטברים לחשבון בנק בחו"ל (ארה"ב) או ל PAYPAL? תשלום המיסים גם הוא אינו מתבצע בישראל, אלא בארה"ב (אינני תושב ישראל).

תודה.

BuildDream 15-11-11 08:00

למה שלא תעשה את הסליקה ישירות בPayPal? זה נשמע שזה מתאים לך בדיוק

Moshe1010 16-11-11 08:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי almog12 (פרסם 824951)
למה שלא תעשה את הסליקה ישירות בPayPal? זה נשמע שזה מתאים לך בדיוק

יש לי כרגע סליקה ב PAYPAL, הבעיה שזה לא מקבל כ.א ישראלים (8 ספרות וכ.א 16 ספרות נטענים מהדואר. מה גם שהוא לא מקבל אמריקן אקספרס שלא הונפק בארה"ב). כל אלו עושים לי בעיות ואני מחפש תחליף.

Kernel 16-11-11 09:19

אתה צריך מחזור דיי דגול כדי להצדיק את סליקה דרך חברת סליקה.
האחוזים אומנם נמוכים יותר מ-PP, אבל הכסף לא נכנס מיידית אלא פעם בחודש (שוטף +), אתה מחויב למחזור עסקאות מעל X כסף אחרת זה יעלה לך יותר מדיי.

במידה ואתה לא מגיע למחזור גדול, אני מציע לשלב חיוב טלפוני יחד עם תשלום באשראי.

אבי.

Moshe1010 20-11-11 10:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kernel (פרסם 825077)
אתה צריך מחזור דיי דגול כדי להצדיק את סליקה דרך חברת סליקה.
האחוזים אומנם נמוכים יותר מ-PP, אבל הכסף לא נכנס מיידית אלא פעם בחודש (שוטף +), אתה מחויב למחזור עסקאות מעל X כסף אחרת זה יעלה לך יותר מדיי.

במידה ואתה לא מגיע למחזור גדול, אני מציע לשלב חיוב טלפוני יחד עם תשלום באשראי.

אבי.

דווקא יש הרבה שירותים שעושים כבר את כל העבודה בשבילך ורק לוקחים עמלה שהיא יחסית מינימאלית (כמה אחוזים בודדים) על כל עסקה. מדובר אבל בהגבלה של עסקאות, לרוב עד 300 בחודש שזה מספיק לי.
כיצד משלבים חיוב טלפוני? האם אני צריך לקחת את מספרי הכ.א של הלקוחות ולסלוק אותם דרך הטלפון עם נציג/ה שירות של אחת מחברות הסליקה?

Erez | TrustMedia.co.il 20-11-11 11:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Moshe1010 (פרסם 825576)
דווקא יש הרבה שירותים שעושים כבר את כל העבודה בשבילך ורק לוקחים עמלה שהיא יחסית מינימאלית (כמה אחוזים בודדים) על כל עסקה. מדובר אבל בהגבלה של עסקאות, לרוב עד 300 בחודש שזה מספיק לי.
כיצד משלבים חיוב טלפוני? האם אני צריך לקחת את מספרי הכ.א של הלקוחות ולסלוק אותם דרך הטלפון עם נציג/ה שירות של אחת מחברות הסליקה?

חיוב טלפוני זה פשוט להתקשר למספר שנותנים לך ולהזין קוד מסויים ואז התשלום יורד לך מהחשבון של הטלפון.
עדיף בהרבה על סליקה כשמדובר על סכומים נמוכים (כמה עשרות, לא מאות). קודם כל זה הרבה יותר פשוט מלהכניס את האשראי, וגם אתה מקבל יותר אחוזים מכל תשלום של משתמש מאשר בסליקה

Moshe1010 20-11-11 19:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Erez.info (פרסם 825582)
חיוב טלפוני זה פשוט להתקשר למספר שנותנים לך ולהזין קוד מסויים ואז התשלום יורד לך מהחשבון של הטלפון.
עדיף בהרבה על סליקה כשמדובר על סכומים נמוכים (כמה עשרות, לא מאות). קודם כל זה הרבה יותר פשוט מלהכניס את האשראי, וגם אתה מקבל יותר אחוזים מכל תשלום של משתמש מאשר בסליקה

השאלה איך אני מקבל את התשלום לאחר מכן במידה ואין לי חשבון בנק בישראל? היכן אפשר לברר לגבי סליקה טלפונית?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:42.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ