![]() |
cPanel או Direct Admin
cPanel או Direct Admin
מה אתם מעדיפים מבין השניים? |
חד משמעית - DirectAdmin.
אני מודה שאני קצת משוחד כי יצא לי לעבוד הרבה יותר עם DirectAdmin מאשר עם Cpanel, אבל כל פעם שאני משתמש בCpanel אני בקושי מוצא את עצמי שם. הוא הרבה יותר מסובך למשתמש. |
אני אישית מעדיף cPanel.
|
DirectAdmin!
|
cPanel יותר נוח ומסודר לדעתי.
גם מעוצב יותר טוב. אבל אני אישית בכלל משתמש ב websitepanel (שרת ווינדוס) |
DirectAdmin
הרבה יותר קליל, ויותר קל להתמצא בו. בכל פעם שיצא לי להשתמש בcPanel פשוט ברחתי מזה מהר מאוד. יכול להיות שפשוט התרגלתי, אבל DirectAdmin יותר נוח ויש בו כל מה שאני צריך. |
Cpanel.
חד משמעית. |
cpanel רק כי אני רגיל לאחסן בחו"ל, ושם הרוב זה סי פאנל..
|
ציטוט:
אני אומר Both. + עוד פאנלים על קצה המזלג לכל סוג של פאנל יכולה להיות מטרה שונה. יש כאלה שיגידו ש webmin + plugins מספיק להם להכל. cPanel בנוי למשתמש הקצה הרגיל. ב SSH הכל עם פקודה 1 מהתיקיה של הסקריפטים. מחיר רישוי גבוה מפאנלים אחרים חוץ מ parallels. אפשר להתקין רק על RedHat / CloudLinux / centos מומלץ במינימום של המינימום 2GB RAM כדי שהפאנל לא יאכל לך את כל ה buffer/caches. DirectAdmin נותן יותר גמישות לריסלרים. ב SSH כל המערכת לרשותך, ובזה הייתרון הגדול. מחיר רישוי מאוזן יותר. אפשר להתקין אותו על כל הפצה של לינוקס, בהתאם לצרכי האתרים שלך תוכל לתת מערכת שונה. אפשר להתקין אותו על 256MB RAM אם מדובר באתר סטטי. webmin עובד על הכל עם 32 RAM .. גם שחכת לציין ISPCONFIG.. המון משתמשים בו גם. אני לא חושב שזה רעיון טוב להגביל את עצמך לפאנל בודד, לפי הצרכים של האתר ושלך , אתה יכול לבחור את הפאנל המתאים לך , אבל כולם מתאימים לכולם בשורה התחתונה זה אותו הלינוקס. |
שתיהם ממש טובים.. את האמת לא כל כך אכפת לי במה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ