![]() |
פרסום| RadioLive.co.il
אשמח לקבל ביקורת על האתר החדש שלי
שעוסק בהאזנה לתחנות רדיו בשידור חי. כתובת האתר : http://www.RadioLive.co.il. יום טוב ושבוע נהדר :) |
בהצלחה ! אתר מעולה
|
אתר מעולה ורעיון יפה!, אך לא אהבתי את העיצוב.
אם הינך מעוניין, אוכל לעצב לך את האתר במקצועיות וייחודיות במחיר סמלי. |
חביב אבל...
מסכים עם האחרים שהעיצוב מציק.
הדוגמה הזו של האבן המחוספסת מאוד לא עושה את זה בהקשר של רדיו... רדיו אינטרנטי זה משהו מודרני וסקסי. העיצוב צריך להיות מודרני... חוץ מזה הדפים האחרים שאינם גמורים נראים פשטניים. עדיף סמל "בבניה" יפה מאשר טקסט פשוט - שגורם תחושה של "לא גמור" (גם אם זה באמת לא גמור!!!) |
תודה רבה לכל המגיבים, אני ייקח את תגובתכם לתשומת ליבי.
אני ישמח אם יהיו עוד תגובות בנוגע לאתר. |
אגב עוד כמה הערות בונות
1. הגובה של האתר מחייב סקרולינג גם ברזולוצייה גבוהה וחבל שכך. סתם בורחת למטה השורה התחתונה אפילו שהחלק התחתון של הדף ריק.
2. ה-Copyright לא ממש בעל תוקף בניסוחו זה. כדאי לעדכן אותו כי ה-"מי שיעתיק יענש" לא ממש עומד במבחן בית המשפט... 3. מומלץ שכפתורים יהיו לחיצים גם באזור שבלי הטקסט. כרגע רק הטקסט לחיץ וזו טיפה החמצה... בהצלחה! |
ציטוט:
אבל ממש לא הבנתי מה "רעיון יפה" יש אולי מאות אתרים ישראליים כאלה ברשת. האתר נראה מעולה, באמת! אבל הייתי מציע לך לחשוב על להביא משהו ייחודי.. פטנט נחמד.. משהו שיגרום לי להכנס לאתר שלך פעם הבאה שאני רוצה לשמוע רדיו. בנוסף לא בדיוק הבנתי איך אתה קובע מה זה "שיר השבוע" ? נסה אולי לבדוק עם מאגר mediaforest אם יש להם חיבור API כלשהו כדי לתת לך מידע אמין יותר. בהצלחה! |
לקחתי את רוב הביקורות שלכם לתשומת ליבי ושיניתי כמה דברים.
אם תוכלו לתת ביקורת על כל השינויים אני ישמח על כך. שיהיה לכם שבת שלום ומבורכת. |
העיצוב מעט כבד לאתר כזה, תנסה לזרוק צבעים בהירים ושיפתחו את עיניי הגולש.
בעיה נוספת שנתקלתי בה, שקשה נורא להתייחס לאיזור שבו ריכזת את כל תחנות הרדיו, זה מאוד צמוד, אין שטח וממש צבעים כהים. בהצלחה |
האתר נראה נחמד ביותר.
לא ממש אהבתי את הרקע. נראה כמו סוג של אבן, וכפי שאמרו למעלה - אתר רדיו צריך להיות בעל מראה מודרני וחדשני. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ