![]() |
ביקורת | PixelArts קהילת פיקסל ארט הראשונה בישראל
אין הרבה מה להגיד,
פיקסל ארט- אומנות עיצוב בפיקסלים. הקהילה הרישמית בישראל אפשר להגיד (היחידה והראשונה שיש בישראל)... צפויים מלא מדריכים, מלא אתגרים, מלא פרסים, מלא כיף. בין היתר, פרויקטים משותפים, בניית משחק של הקהילה, לימוד אישי, חוות דעת על עבודות, מסחר בעיצובים ונקודות, ועוד מלא מלא כיף. בואו להירשם: http://pixelarts.co.il |
ראיתי עיצובים יותר יפים הצבעים לא משהו מזכיר לי קצת ערבים
|
הפריע לי שאי אפשר לצפות בנושאים ועבודות של אנשים בלי להירשם, רציתי להתרשם קצת מהיכולות של חברי הפורום וחשבתי שאולי זה יגרום לי להצטרף, אך אבוי... :(
בכל אופן - העיצוב, שזה בערך הדבר היחיד שאפשר להגיב עליו, קצת חלש לטעמי. |
קודם כל, הרעיון דיי חלש לדעתי. אולי פורום בנלאומי יכול להסתפק רק בנישה הזאת, אבל אין הרבה ישראלים בתחום, אז לא יהיה קהל.
דבר שני כמו שציינו העיצוב דיי חלש, וגם אני ציפיתי שבעיצוב עצמו יהיה פיקסל ארט, אולי בלוגו או בתמונות של הפורומים ולא רק דמות אחת בפינה. |
קהילת מעצבים ועיצוב ממש לא משהו, תשפר עיצוב דחוף.. :)
כל השאר נחמד. |
לדעתי כל הדבר הזה של "ההרשמה לבית הספר - 01.08" וכל הדבר הזה שרק מי שנרשם יכול לראות, מיותר וסתם גורם לעוד עבודה של צוות הפורום.
בכל מקרה - שיהיה המון בהצלחה. |
עניין העיצוב- אני חושב שזה מספיק בשביל קהילה כזאת, גם שאלתי אנשים ומעצבים אמרו לי שזה נחמד ויפה. לא ילדותי מידי ולא מקצועי מידי.
עניין האורחים- אני לא רוצה שאנשים יתחילו לבוא לפורום רק בשביל לקחת, לקחתם? לפחות תרשמו. זה לוקח פחות מחצי דקה. וזה גם יגרום לאנשים יותר להשאר. עניין ההרשמה לבית ספר- זה משהו שיהיו בו רק 10 אנשים בערך. כל פעם שנגמר נכנסים עוד 10 חדשים. הם מקבלים פשוט משימות להגיש, ואנחנו יושבים איתם יותר פרטי, ומגיבים ועוזרים לשפר. אי אפשר לעשות את זה עם 100 אנשים. ושכל מי שרוצה נכנס באמצע. לכן עשיתי את ההרשמה לזה. עניין "אין מספיק אנשים בישראל"- אני מודע למצב, אבל אני גם מודע לזה שהרבה אמרו שהם אוהבים להסתכל כששאלתי, והרבה אמרו שהם רוצים ללמוד כששאלתי. בנתיים הכניסות והמשתמשים מגיעים לציפיות שלי. חוץ מזה, אם בחול זה יכול להצליח, וזה מצליח, למה פה לא? תמיד יש את ההתחלה, אז אנחנו נהיה אלה שנתחיל את הקהילה בישראל... :) |
ציטוט:
עניין הקהילה- בחו"ל זה יצליח כי יש 7 מיליארד איש בעולם, אז יש הרבה קהל. בארץ יש לך 7 מיליון איש ומתוכם בקושי אנשים מתעסקים בעיצוב ובקושי בפיקסל ארט. זה תחום דיי מתיש לצייר פיקסל-פיקסל. ויש עכשיו מספיק כניסות כי עכשיו זה הפתיחה והפרסום, חכה כמה ימים והכניסות ירדו דרסטית |
בנתיים זה רק עולה. ודווקא הפתיעו אותי כמות הפעילים.
לא האמנתי שאני אמצא בכלל יותר מ5 מפקסלים. שבפועל יש כבר 20 בערך. אני מודע לזה שזאת הפתיחה ויש המון כניסות. אבל צפיתי שליש ממה שיש בפועל. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ