![]() |
בעיה עם mani admin mod ומטאמוד.
התקנתי שרת משחק על חשבון SSH +FTP נסיון שאיל הביא לי... הצלחתי להריץ את המשחק כמו שצריך ועובד נפלא מקונפג טוב וכו' וכו' וכו'...
ניסיתי להתקין מני אדמין מוד, הצליח להתקין לי משום שבהרצה של השרת זה רושם לי על מני אדמין מוד שהוא רץ... אבל אני לא יודע איך אני מגדיר את עצמי כאדמין ואיך אני מתחבר כאדמין בקונסול או במה שזה לא יהיה... בבקשה עזרה והנחיות זה חשוב לי... או קאיי לעניין השני, גלשתי ברחבי האינטרנט ומצאתי פלאגאינים של סורס מאוד יפים שדורשים כדי שיעבדו את המוד metamod אני כמובן ישר הלכתי והתקנתי... כאשר התקנתי שום דבר לא קרה (במדריך התקנה באתר היה רשום לבדוק אם זה עובד דרך הזנת הפקודה meta בקונסול, הזנתי ושום דבר לא קרה), אולי בגלל שאני לא אדמין וזה לא מזהה אותי כאדמין? בקיצור אני אפילו לא יודע להשתמש ב-rcon, אולי תגידו לי מה ההבדל? איך להיכנס באמצעות סיסמת rcon (כי יש לי והגדרתי אותה), תודה רבה רבה לעוזרים... נ.ב: אשמח, באמת שאשמח אם תעזרו לי לפני 10 בלילה היום (יום ראשון) כי בשעה זאתי החשבון נסיון נסגר לי... אגב, אם לא תצליחו לעזור עד אז זה בסדר... אני אשמור את העצות והפתרונות שאתם מדביקים לי פה לרגע שאני אקנה את החבילה ואתקין שוב. |
אוקי, לפי מה שהבנתי זה לסורס?
ואין דבר כזה MetaMod לסורס לפי ידיעתי. |
תתקין WEBMOD
אתה יכול להגדיר את עצמך דרך שם וגם אתה יכול להגדיר את עצמך דרך קובץ INI או CFG בשם ADMINS או משהו אני לא ממש זוכר |
על איזה משחק אתה מדבר
CS \ CS:S |
CSS כמובן, אין מצב שאין מטא מוד לסורס... אין מצב!
הנה קישור: http://www.sourcemm.net/ אם אתה לא יודע במטאמוד לפחות תעזור לי במני אדמין מוד, בבקשה בבקשה :( אגב, אביעד, למיטב ידיעתי אין webmod לסורס. |
אה אתה מדבר על המטא מוד הזה שהוא לא הרשמי של metamod.org
בכל מקרה כדי להזדההות לRCON תכתוב בקונסול קוד:
rcon_password "pass" קוד:
meta |
ציטוט:
אגב יש לי את הסטים איידי שלי ואני יכול לערוך כל קובץ שתבקש :) בבקשה עזרה... תודה רבה :-P |
יש קובץ admin.txt
נראה לי לא זוכר משהו כזה ופשוט תכתוב שורה חדשה עם ה STEAM_ID המלא בלי // ואז תפיל תשרת או תחליף מפה וזה יתעדכן |
ציטוט:
STEAM_0:1:7359947 **שיניתי בכוונה שתי ספרות... ככה להשים אותו? |
כן, אתה אפילו לא צריך לשנות ספרות, כי אין לנו מה לעשות עם הסטים איידי.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ