![]() |
הורדת חסימה
שלום,
נחסם לי איפי מסויים שעושה הרבה בקשות לשרת אבל הוא האיפי שלי. איך אני מבטל את החסימה ובנוסף גורם שלא תהיה יותר חסימה מהאיפי שלי? תודה. |
איך הוא נחסם? באמצעות איזה תוכנה?
|
אין לי מושג, אפילו שאני עושה פינג לIP של השרת (מהIP שלי בלבד) אני מקבל 100% packet lost
|
לינוקס ? אם כן רוב הסיכויים שזה הפיירוואל iptables תרשום
iptables -L | grep xxx.xxx.xxx.xxx במקום האיקסים שים את האייפי שלך אם אתה רוצה לנקות הכל תשתמש ב Flush iptables -F יש אפשרות שגם יש לך csf או lfd אז תבטל אותם אם אני לא טועה הפקודה היא csf -e או csf -x לא זוכר אבל אחת מהן בטוח :) ברגע שתדע מאיפה החסימה תחפש מדריך על Whitelist IP |
החסימה היא בצורת iptables, איך אני מכניס את הIP שלי לרשימת הWHITELIST כלומר שמצידי אני יכול אפילו לתת 20000 בקשות בשנייה לשרת.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
1. -A במקום -I, כלומר, Insert יוסיף את הפקודה לראש קובץ הFW בעוד Append יוסיף אותו לסופו. 2. הפקודה שנתת משפיעה רק על הOUTPUT, גם הINPUT חשוב באותה מידה. 3. הורדתי את ההתייחסות הספציפית לeth0, אולי הוא עובד עם Interface אחר? האם הוא רוצה להחסם בinterface אחד ולא בשני? לא רלוונטי במקרה הזה. מומלץ מן הסתם להכניס את הפקודה לתוך הסקריפט שמריץ את הFW ולא ידנית, אחרת הנתונים לא ישמרו לאחר ביצוע RESET למחשב או לFW. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ