![]() |
חגיגת med-1 בהוסטדאיים, מבצע לשבועיים בלבד! 100 מגה סימטרי וגיגה פרטי סימטרי!
שלום חברים,
מבצע מוגבל לשבועיים הקרובים בלבד! כל הקודם זוכה! חוות השרתים הטובה בארץ: med-1 השרתים שלכם יושבים במיקום מטרים ספורים מצומת ה-iix הישראלית! אירוח עם חיבור: - 100 מגה סימטרי פרטי - 1000 מגה סימטרי פרטי (החיבור הינו לארץ) עלויות שטח אירוח פיזי: 1u אירוח בחווה - 599 ש"ח לחודש כולל מע"מ -- ניתן לארח יותר משרת אחד אחד על קו בודד. כלומר לרכוש קו של 100 או גיגה ועליו לחבר מספר שרתים. אנו לא מחייבים לרכוש קו בודד לשרת בודד. עלויות תעבורה: 100 מגה סימטרי פרטי בישראל - 699 ש"ח לחודש כולל מע"מ 1000 מגה (גיגה) סימטרי פרטי בישראל - 2900 ש"ח לחודש כולל מע"מ כמה אתם חוסכים במבצע? תעשו חישוב בעצמכם על פי מחיר מומצע בשוק: 15 ש"ח למגה, זאת אומרת שיעלה לכם כ-1500 ש"ח (אצלינו 699 ש"ח) 100 מגה וכ-15,000 ש"ח (אצלינו 2900 ש"ח) לגיגה. התחייבות למחיר: אנו מתחייבים כי המחיר לא ישתנה בשניים הקרובות. אין אנו יכולים להתחייב מעבר לכך מאחר ואנו לא יודעים איזה שינויים בעלויות יתכנו אצלינו. אך נעמוד מאחוריכם בשנתיים הקרובות ללא דופי על מנת לשמור על מחירים אלו לכל מי שמזמנין בגדר המבצע הנ"ל. מעוניינים? תפנו אלינו עוד היום sales@hostdime.co.il טלפון 0783330994 (בשעות פעילות מוקד מכירות) |
מלא מבצעים בזמן האחרון :) בהצלחה
|
היי רומן,
אשתקד ביקרתי ב-MED1, אני זוכר שהם לא הסכימו לשמוע אפילו על חברות אירוח אתרים/שרתים. במידה והנ"ל השתנה, זה טוב לכולנו. בהצלחה. |
ציטוט:
לצערי לא אוכל לפרט איך קבלנו את המחירים הנ"ל במבצע. אך תדעו שהאופצייה קיימת בשבועיים הקרובים לכל המעוניין :) אם תרצו לארח יותר משרת אחד ולשים אותם תחת קו של 100 או גיגה. אפשרי לחלוטין. אני גם אנסה לרדת במחיר האירוח של השרת אם זה יותר משלוש שרתים במכה. אשמח לעזור כמה שניתן. רומן |
בהצלחה המחיר הזה קיםםבעוד שני חברותשאני מכיר שנמצאים בmed one ישכנראה איזה קאץ' כאן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, איכות השרתים זה מה שנחשב פה :) |
אני לא מבין למה כל החשדנות / עוקצנות,
סה"כ הוצע שירות, מי שהשירות לא מתאים לו לא חייב לרכוש. "אם אין לך משהו חכם לומר .." דניאל. |
ציטוט:
ולא ידוע לי שיש בעיות כלשהם עם רומן, להפך לא שמעתי תלונה אחת עליו.. הוא יכול גם לקנות את הקו מרוכל בשוק.. החווה היא מד-1 לא איזה משהו מאולתר..|...| |
יש אופציה להשכיר גם שרתים עם רוחב פס במחיר הזה ?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ