![]() |
השפעה על שליפה בrandom
שלום, אני צריך לבנות מערכת באנרים ובמערכת הזו אמור להיות באנרים שיחס הופעה שלהם יותר גבוהה. חשבתי על דרך אחת לביצוע:
לקחת את הרשומות בטבלה, להכפיל את הרשומה לפי היחס שהיא אמורה להופיע(למשל אם באנר צריך להופיע מבחינה סטטיסטית פי עשרה יותר אז אני שם אותו במערך פי עשר יותר משאר הבאנרים) ואז מערבב את המערך החדש ושולף ראנדומלית. זה נכון לבנות ככה את הפונקציה הזו? אם יש לי מלא באנרים אז יכול להיות שיהיו לי יותר מאלף באנרים(אחרי כל ההכפלות) אז היחס לא משתנה והוא נשאר אותו דבר. אשמח אם תתנו לי תשובה. |
שאלה מעניינת, מצטרף
|
תשובות למישהו?
|
יש לי רעיון שאולי ת%
|
לא הבנתי
|
לא משהו שבדקתי,
אבל הנה דרך שחשבתי עליה: קוד:
$count = 1; 1. מחשבים את כמות הצפיות הכללית שהיתה עד עכשיו + 1 ומכניסים למשתנה $count 2. שולפים באנר אקראי בו אחוז החשיפה כפול מספר הצפיות הטוטאלי גדול ממספר הצפיות בפועל של הבאנר אחוז החשיפה כפול מספר הצפיות הטוטאלי זה כמה פעמים הבאנר היה אמור להיות מוצג, אז אם המספר הזה גדול ממספר הצפיות בפועל, צריך להציג אותו. נגיד יש 2 באנרים, אחד עם אחוז של 0.4 ו- 4 צפיות ואחד עם אחוז של 0.6 ו- 5 צפיות. סך הצפיות הטוטאלי (9) + אחד יהיה 10. הראשון לא יוצג כי 0.4 * 10 שווה ל- 4. השני כן יוצג כי 0.6 * 10 גדול מ- 5. מקווה שזה ברור ושזה יעזור :) |
האמת היא, שכבר פתרתי את זה ושכחתי להודיע. אתה עשית את זה בלי לולאה חיצונית או משהו, לעומתי שעשיתי את זה עם מה שהצעתי בהתחלת הנושא.
אבל נחמד מאוד ותודה רבה על ההענות. |
ציטוט:
|
סתם בשביל הספורט, אני אפרסם את שלי:
PHP קוד:
|
אוקי הרעיון שלי הוא כחה נגיד אתה רוצה יחס של 1 ל10 פשוט תסים במסד נתונים 10 פעמים את באנר מסםפר אחד ופעם אחת את מספר 2 ואז יהיה לך יחס של אחד ל10
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ