הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   האם קידוד נכון ותקין יקדם את האתר שלי? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=87373)

Tal. 12-01-11 12:18

האם קידוד נכון ותקין יקדם את האתר שלי?

זה נכון שקידוד נכון ותקין יעזור לקדם את האתר שלי במנועי חיפוש השונים?

למשל אם אני אעשה
קוד:

<br/>
במקום
קוד:

<br>
או
קוד:

<p align='center'>
במקום
קוד:

<center>
זה באמת יעזור לקידום האתר?

תודה.

OriA 12-01-11 13:23

בקושי..
תשתדל מבחינת הקוד שיהיה מסודר ושיהיו את כל התגיות שצריך .
תקשר כל דף לדף הראשי .
יותר מזה אי אפשר לעשות באתר בלי לבנות אותו מחדש .

אביחי 12-01-11 14:18

קידוד נכון ותקין בד"כ מקטין את זמני הטעינה של האתר ובכך תורם לקידומו.

גם התאמה לדפדפנים שונים תורמת לחשיפה גדולה יותר.

DeanSEO 12-01-11 15:57

1. אם השאלה היא שחור ולבן אז התשובה היא כן, אבל אתה צריך לזכור שיש מעל ל300 פרמטרים לקביעת מיקום אתרך בתוצאות החיפוש, קוד תקין אינו אחד מהפרמטרים המשפיעים יותר.

2. נתת פה דוגמאות די לא רלוונטיות, אם יש רווח בתוך תג הBR או לא לדעתי לא משפיע בכלל על תקינות הקוד (אז מה אם W3C יגידו לך שזה לא תקין), ולגבי תג הCENTER, הוא אומנם לא תקין אבל גוגל בעצמם משתמשים בו באדיטורים אשר מיועדים למשתמשים (לדוגמה בבלוגר, אולי גם ביוטיוב וכו'). מה שכן נחשב לדעתי כתקינות קוד זה שזה יהיה ניתן לקריאה בקלות, כלומר שימוש בהזחות ואולי אפילו הערות (זה אחד הדברים אשר נמצאים ברשימה המאוד קטנה של דברים שאני לא יכול לענות להם תשובה חד משמעית)

אביחי 12-01-11 16:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי shuval (פרסם 792533)
1. אם השאלה היא שחור ולבן אז התשובה היא כן, אבל אתה צריך לזכור שיש מעל ל300 פרמטרים לקביעת מיקום אתרך בתוצאות החיפוש, קוד תקין אינו אחד מהפרמטרים המשפיעים יותר.

2. נתת פה דוגמאות די לא רלוונטיות, אם יש רווח בתוך תג הBR או לא לדעתי לא משפיע בכלל על תקינות הקוד (אז מה אם W3C יגידו לך שזה לא תקין), ולגבי תג הCENTER, הוא אומנם לא תקין אבל גוגל בעצמם משתמשים בו באדיטורים אשר מיועדים למשתמשים (לדוגמה בבלוגר, אולי גם ביוטיוב וכו'). מה שכן נחשב לדעתי כתקינות קוד זה שזה יהיה ניתן לקריאה בקלות, כלומר שימוש בהזחות ואולי אפילו הערות (זה אחד הדברים אשר נמצאים ברשימה המאוד קטנה של דברים שאני לא יכול לענות להם תשובה חד משמעית)

אתה צודק, צריך לשים דגש מהבחינה הזאת בעיקר על גדול הקבצים באתר אשר מתבטא במהירות טעינה שהיא היותר חשובה.

Shay Ben Moshe 12-01-11 16:22

קוד תקין קודם כל נועד בשביל לאפשר לכל הכלים לקרוא את אותו הקוד באותו האופן.
קוד תקין יאפשר למנוע חיפוש לקרוא את האתר שלך נכון יותר, כך שטקסט כמו <h1>title</h1> יקבל משמעות סמנטית, וזוהי החשיבות מבחינה קידומית.
מעבר לכך, גוגל מודדים גם כמה תוכן יש ביחס לגודל הדף (תוכן לעומת מבנה), עוד פרמטר חשוב.
נוסף לכך ישנו עניין הטעינה המהירה יותר, שהוא שולי באופן יחסי.

IgalSt 12-01-11 18:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי shuval (פרסם 792533)
2. נתת פה דוגמאות די לא רלוונטיות, אם יש רווח בתוך תג הBR או לא לדעתי לא משפיע בכלל על תקינות הקוד (אז מה אם W3C יגידו לך שזה לא תקין)....

לא רציתי לכתוב על זה, אבל אם כבר הזכירו אז ההבדל בין BR עם סלאש לבין BR בלי זה ההבדל בין html ל-xHtml.
כך שבעיקרון <br> וגם <br /> תקינים ונכונים, הכל תלוי ב-doctype :-)

Shlomi062 13-01-11 18:19

נניח לרגע שזה לא עוזר.
אבל אם תתרגל לכתוב לא תקין, זה יצא לך לא טוב, ויהרוס גם בקידום.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:55.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ