![]() |
[שאלה] חיוב ב-SMS.
שלום וברכה,
לא מצאתי פורום אחר מתאים לפרסם את הנושא הזה - אז פרסמתי פה, במידה והנושא לא מתאים לכאן - אתם מוזמנים להעביר אותו למקום המתאים. תודה! ~~~ אני פותח עכשיו אתר אינטרנט להמלצות ווינר והימורי ספורט, כחלק מהאתר אני רוצה לפתוח שירות SMS המאפשר למשתמשים לשלוח מילה למספר מסויים ולקבל 3 טיפים על תקן יומי, בחיוב כספי (נראה לי של 2 ש"ח כרגע). השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות את הדבר הזה? האם יש אתרים שאפשר דרכם לעשות את זה? אם כן, איזה ואיך זה עובד? תודה לעוזרים! |
קבלת הודעה חד פעמית = תקבל עד 40% מסכום החיוב.
קבלת הודעה מתחדשת(הרשמה יומית לשירות) = תקבל עד 40% מהשירות כשאתה חייב לקנות מספר מקוצר משלך. (1200 שקל בחודש) + יש לך את עלות פיתוח המערכת |
ציטוט:
אני רוצה שמשתמשים יוכלו יום יום לשלוח SMS למספר עם המילה שלנו ולקבל טקסט המלצה. יש משהו שלא יעלה לי כסף? ואם כן, באיזה אתר? |
נשמע לך הגיוני?
חינם? לא נראה לי.. תיצור קשר איתם :0529991000 תדבר איתם ותראה כמה זה עולה.. (זאת החברה שעושה את הפרסומות הקופצות והמערכות האלה.. נגיד הדבהר הזה של לרדת בגדול הם עושים ועוד כל מיני דברים.. תשאל אותם.) |
ציטוט:
תודה בכל אופן. |
בוא נפשט את הנושא:
אתה מעוניין שלקוח ישלח SMS ויקבל תשובה = 40% לך, 10% לחברה הסולקת, 50% לחברת הסלולר. אתה מעוניין שלקוח ישלח SMS ויירשם לשירות שבו הוא מקבל הודעה כל X שעות. חלוקת האחוזים היא כמו שכתבתי למעלמה + אתה חייב לקנות מס' מקוצר משלך בעלות של 1200 ש"ח. בעתיד הלא רחוק, השירות הזה הולך להצטמצם חזק(הלקוח יצטרך לבקש לפתוח את השירות). |
ציטוט:
אלא בסה"כ כל יום בפני עצמו, וכל פעם שלקוח ירצה לקבל טיפים הוא ישלח SMS חדש לאותו יום - יש אפשרות לעשות את זה בלי מה שציינת שעולה כ"כ הרבה כסף? |
ציטוט:
אם אתה רוצה שהוא ישלח הודעה ויקבל את הטיפ לאחר כל הודעה, משמע טיפ אחד על כל הודעה, לא צריך לשלם על שום מס' מקוצר. זה די פשוט.. |
אוקיי, זה בדיוק מה שאני רוצה. איך אני עושה את זה בעצם?
|
פונה לאחת החברות שעוסקות בתחום (לדוגמא: מיקרופיי),
חותם איתם על חוזה, פותח חשבון, מקבל הגדרות ל-API ומתחיל לעבוד. אאל"ט, יש להם עלות פתיחת חשבון ומינימום הכנסה כל חודש. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ