הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   בקשות אחסון (הכל כלול) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=11)
-   -   מחפש לקנות רישיון DA לכל החיים.. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=85171)

Sagi 22-09-10 08:38

מחפש לקנות רישיון DA לכל החיים..

אהלן,
לא יודע אם רשמתי את הנושא בפורום המתאים אך אם לא להעביר בבקשה.

אני מעוניין לרכוש רישיון לפאנל DA לכל החיים, להתקנה על VPS.

אני יודע שלחברות שרתים יש הנחה משמעותית על רישיון כזה.

אשמח לקבל הצעות מחיר , יום טוב וגם שמח!

דניאל 22-09-10 10:23

לא חוקי למכור רשיון DA לצד שלישי בצורה שאתה מבקש,
הדבר היחיד שDA מאפשרים בתנאי הרשיון הוא השכרה לצד שלישי (כלומר, לך כלקוח) כל עוד השרת היעודי/VPS שלך יושב בDATA CENTER של הצד השני (כלומר, החברה שהשכירה לך את הרשיון).

כל דבר אחר שימכרו לך יהיה מבחינתך חתול בשק.

האופציה היחידה שיש לך במידה ואתה רוצה לרכוש רשיון (ולא להשכיר) היא לתקשר ישירות מול DA.

hetz 22-09-10 18:57

טלכרט צודק. מעבר לכך, המחיר שלו ($300) אינו שווה את זה למען האמת, הואיל ויש לך תמיכה רק למשך 3 חודשים ראשונים ולאחר מכן כל תמיכה נוספת זה בתשלום, בניגוד לתשלום חודשי ששם אתה מקבל תמיכה טכנית ללא הגבלה.
ואגב, דווקא רוב החברות (לפחות מי שאני מכיר בעסק, גם בחו"ל) מעדיפות לשלם חודשית כי התשלום הוא אך ורק על השרתים בשימוש ע"י הלקוחות.

yonatan 22-09-10 21:39

אני ממליץ מאוד לפנות לספק האחסון שלך ,
הוא היחיד שמותר לו לתת לך לחכור רשיון במחיר מוזל יותר מהרגיל. ( בהנחה שספק האחסון שלך רשום כמפיץ DA רשמי כמובן ).

Sagi 22-09-10 21:47

תודה על המידע אני יבדוק את זה....במידה ואני רוכש דרך da רישיון לכל החיים האם אפשר לשחק איתו בין שרתים?זאת אומרת להתקין בשרת אחד לאיקס זמן לאחר מכן להתקין בשרת אחר

hetz 22-09-10 21:48

סביר להניח שכן, אם כי זה יעלה לך בתוספת מחיר למיטב זכרוני.

yonatan 22-09-10 21:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Sagi (פרסם 780359)
תודה על המידע אני יבדוק את זה....במידה ואני רוכש דרך da רישיון לכל החיים האם אפשר לשחק איתו בין שרתים?זאת אומרת להתקין בשרת אחד לאיקס זמן לאחר מכן להתקין בשרת אחר

כן אפשר.
אתה שולח להם מייל נותן להם את האיפי החדש והם מעבירים לך את הרשיון לכתובת החדשה.

דניאל 23-09-10 02:42

ציטוט:

ציטוט:

נכתב במקור על ידי hetz (פרסם 780360)
סביר להניח שכן, אם כי זה יעלה לך בתוספת מחיר למיטב זכרוני.

אפשרי, לא יעלה לך שקל.

SlipY 23-09-10 03:29

ציטוט:

אל תשכח אבל שגם אחרי שהתקנת הכל והרצת, ברגע שתשנה את האייפי תוך 24 שעות ברגע שהדירקטאדמין יבצע את ה task.queue הוא יסגור לך את הפאנל

Sagi 23-09-10 07:26

ואלה...תודה אסף אפשר לנעול אני חושב..

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:17.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ