![]() |
עיר הבירה . . ?
שלום לכם ,
לא יודע מי שמע על זה ומי לא ..אבל מתקיימת השנה "עיר הבירה" עכשיו, בגלל שאני בן 17 כנראה שלא יביאו לנו שם בירות נכון ? |Stare| אגב לא הבנתי..זה בחיפה או בירושלים ? ומישהו פעם היה בדבר כזה ? הבנתי שיש שם מופעים וכו' ,מה עוד? וסתם מי שהיה..חוויות בבקשה :) |
בירה שחורה כן ;)
|
:D
אגב,הכניסה היא לא רק מעל גיל 18 ? :/ בטוח אם אני בן 17 וקצת אפשר להיכנס ..? ולמי אפשר להתקשר ?כי לא מצאתי מס' טלפון .. |
|
אוקי ,
בעכבר העיר כתוב ירושלים . ובאתר של גולדסטאר כתוב חיפה. ובעוד אתרים כתוב חיפה.. ושלחתי להם מייל באתר של גולדסטאר ולא עונים -_-" |
זה בחיפה בחוף הסטונדנטים..
שנה שעברה אמרו גם כן כניסה 18+.. לא הייתה בכלל סלקציה, ואם אתה בא עם ילדה יפה זה בכלל לא בעיה לקבל בירה חופשי ובחינם .. |
לפי הפרסומת מהטלוויזיה ולפי האתר שכותב שזה בירושליים כניראה לא מדובר באותו אירוע בידיוק (לפי הזמרים המתארחים שכתוב באתר ומה שמופיע בטלוויזיה).
|
דווקא זאת הבעיה,
שראיתי אם אני לא טועה את אותם זמרים בשתי המקומות S: ועדיין לא ענו לי באתר שלהם (ואין להם שם מספר טלפון למידע >< " ) זה בטוח בחיפה? כי שוב..זאת הבעיה שלי ..חיפה (שאני יכל להגיע ) או ירושלים .. (שזה הורס לי הכל ) ובקשר לגיל , אפשר להכנס גם מתחת ל18 ,רק בירה בסוף זה רק מעל 18 (אבל נסתדר :) זה עוד פחות משבוע ואני לא יודע אפיה זה -_- |
תשב כמה שעות מול ערוץ 24 ותדע בוודאות.
|
ציטוט:
תהנה. עריכה, יש פסטיבלים גם בירושלים, בתאריכים הנ"ל הם בחיפה. עריכה נוספת והתנצלות: יש פסטיבל בירה גם בירושלים באותם תאריכים. מה שנקרא: גם וגם. תהנו :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ