![]() |
SircleIt.com - פתרון לכל השאלות/בעיות/דילמות
בעקבות תגובות שהתקבלו מחברי האתר, עבדנו מאוד קשה ופיתחנו מחדש את העמוד הראשי של האתר.
כתובת: http://www.sircleit.com נישמח לקבל פידבק לגבי העמוד הראשי: א. ויזואלית - האם נעים לעין? ב. קלות ההרשמה/כניסה לאתר. ג. האם ברור מה צריך לעשות כדי להירשם להאתר? ד. נוחות השימוש. לגבי האתר עצמו: א. נוחות השימוש. ב. האם עמוד ה-Wall ברור? תודה, |
תכלס רעיון יפה
חסר לי החלק של ללכת לשאלות ולענות עליהם או סתם להסתכל על שאלות (לא נרשמתי) הם פשוט רצות מול העין ה FOOTER שלך גבוה מידי... קצת מציק במקום 3 שאלות ב RECENT תעשה 10 או משהו כזה. |
ציטוט:
כדי לראות שאלות פומביות (לא פרטיות) ניתן ללחוץ על הנושאים המתחלפים שנעים בחלק העליון, ואז רואים את כל השאלות החדשות בנושא הספציפי. כדי לענות על שאלה, פשוט לוחצים reply ורושמים את התגובה. |
אתר מגניב ביותר,כמה הערות:
1) כשהצבעתי בסקר זה עשה לי אימות פרטי הפייסבוק ונתקע ככה הרבה זמן,בד"כ כשיש טעינות שחוסמות את המסך אז אם לוחצים מבחוץ זה עוצר אבל אצלך זה לא 2) הפוטר קצת מציק,תוריד אותו למטה 3) לקח לי קצת זמן להבין שהטקסט הנע זה לא הודעות אלא קטגוריות לשאלות,תנסה אולי לשים משהו יותר בולט חוץ מזה נראה מעולה |
אופה, סוף סוף אתר.. רעיון מעולה, אחלה עיצוב ( טוויטרי משהו :) ) אני אהבתי! (אם תרצה למכור בעתיד תאתר אני כאן)*
בכל אופן, אופטמזציה סבירה לאתר.. לא חבל שאין לתמונות באתר ALT? דבר קטן וחשוב* תדאג לפוטר של האתר, משום מה הוא נמתח לי.. רואים לבן למטה.. משהו כמו 50% מהאתר נוספים לבנים מתחת לפוטר. שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
לגבי ה-ALT של התמונות - כאשר מדובר באובייקט IMG יש ALT והוא ריק. כל השאר זה DIV-ים עם תמונות רקע. וכן, לגבי ה-footer, אתה לא הראשון שמציין זאת. פשוט האתר מעוצב כך שהוא יכנס בשלמותו לניידים עם מסך קטן, זאת הסיבה. |
נוחות השימוש = UI ובמקום לשאול כמה פעמים על נוחות השימוש, קלות השימוש וכל השאר פשוט תשאל על דבר שנקרא ידידותיות למשתמש. הוא מאכלס הכל בפנים.
מעבר לזה הייתי משנה שם את העיצוב ליותר WEB 2 ומנסה להחיות אותו |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ