![]() |
מעוניין לקבל ביקורת על אתר שבניתי למוסך
נ.ב - חדש פה :)
שם האתר: מרכז שרות הגה בע"מ תיאור: האתר מציג בפני הגולש מידע על המוסך ותדמית הכתובת: hege-g.co.il |
הייתי משנה את הצבעים ואת העיצוב, קצת צועק לא מקצועי
|
אני מאוד מקווה שלא אתה עיצבת את זה. ונראה לי כמו שזה תבנית וורדפרס חינמית.
אז אם כבר את הולך על וורדפרס יש לך אחלה תבניות חינמיות שנראות הרבה יותר יפה מזה. כרגע זה נראה ממש לא טוב. שיהיה בהצלחה. |
לפני שאתם קוטלים אותי, זה נראה הרבה יותר טוב בIE8, תבדקו וכן אני כן עיצבתי את הרוב, חלק זה מתבנית של וורדפרס
|
אף אחד לא בא לקטול אותך, אתה צריך ללמוד לקבל ביקורת אם אתה רוצה להגיע לאנשהו בתחום העיצוב.
אתר צריך להיראות טוב על כל הדפדנים, רצוי שתדע שרוב העולם כרגע משתמש בפיירפוקס. ורק 16 אחוז משתמש ב-IE8 והאחוזים האלו יורדים מחודש לחודש. http://img227.imageshack.us/img227/6583/43850116.png |
שלום,
אני לא רואה את ההבדל בין הדפדפנים. העיצוב פשוט מידיי ולא מיקצועי, במיוחד החלק העליון... תמשיך לעצב! בהצלחה.. |
ציטוט:
|
חוץ מהבעיות בעיצוב, יש בעיה עקרונית במטרות האתר והשגתן...
מה האתר אמור לעשות עבור המוסך? לספק מידע על השירותים? לגרום ללקוחות חדשים להגיע או להתקשר? לגרום ללקוחות להגיע ממנועי חיפוש? שני הדברים החשובים בבניית אתרים - מעבר לצד הטכני, הם: 1. לגרום לאנשים להגיע לאתר 2. לגרום לאנשים לעשות משהו שאתה רוצה (לשלוח פרטים, להתקשר, לקנות מוצר באתר...) שתי המטרות לא מושגות אצלך... תחשוב על זה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ