![]() |
PSD להורדה | מערכת ניהול תוכן
עיצוב חופשי למי שרוצה להשתמש.
|
לפי דעתי ממש לא יפה מה שעשיתה עכשיו!!!
|
עיצוב שעוצב על ידי, החלטה מלאה שלי לפרסם אותו, מה הבעיה ?
מנהלים למחוק בבקשה תגובות שלא קשורות לנושא... |
http://flap.co.il/
זה לא העיצוב של המערכת ניהול תוכן של flap? והאייקונים, הם חינמים? הם מותרים לשימוש? |
לא הייתי קורה לזה עיצוב, זה רק CSS..
|
העיצוב היה של מערכת SkizaCMS, בעלי האתר "פלאפ", השתמש בעיצוב ללא רשות, לכן העיצוב פורסם והופץ לרשת.
האייקונים הם חינמיים לגמרי. |
וואו כל כך ישראלי מה שקורה פה.
אחי לפעם הבאה לעולם לא למסור ללקוח את העיצוב הסופי לפני שהוא משלם לך. חוק מספר #1 למעצב המתחיל. |
ארתור, לא להאמין עליך.. יש לנו חוזה להזכיר לך, וכשאני שאלתי אותך "מה ייקרה במצב שאחד מאיתנו יירצה לפרוש מהעסק", אתה אמרת לי, אתה הצעת, אתה כתבת בחוזה, "אלדד יקבל את המערכת". אלא אם כן אתה מכחיש את זה?
|
ציטוט:
אז צר לי ארתור אבל מה שעשית פה זה גועל נפש, גם באשכול השני שפירסמת את המערכת למכירה אתה יוצר לעצמך תדמית של אדם לא אמין, ובנאדם שאי אפשר לסמוך עליו. חבל שתהרוס לעצמך את התדמית בגלל אי-הבנות וכדומה בין מה שהיה בינך לבין The_Sultan. אנשים - תלמדו קצת דרך ארץ.. אומנם יש פה הרבה ילדים אבל אין זו סיבה להתנהג ככה, תתבגרו קצת אנשים.. בעולם "האמיתי" הכוונה למבוגרים דבר כזה היה קורה זה היה ישר הולך לבתי משפט והון הוצאות של כסף ותביעות.. אז קצת תתבגרו ותלמדו.. תלמדו להיות בני אדם ולחשוב לפני שאתם עושים משהו גם כשאתם עצבניים בחוסר שליטה. |
אני עוצר את זה כאן לפני שזה מתגלגל.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ